Ideer til et Clawfoot Tub

Ideer til et Clawfoot Tub  Clawfoot-karene var ganske vanlige i besteforeldres generasjon. Og de har fått popularitet igjen. Kanskje du vil ha en vintage klovebøtte som din bestemor hadde, eller kanskje du liker en av de mer moderne akrylversjonene. Du kan til og med finne en gamle, klassiske clawfoot badekar og gjenopprette det selv.

Gammeldags Clawfoot Tubs

American Bath Factory selger splitter nytt, støpejern, clawfoot badekar for rundt $1999. Disse karene er like holdbare som de opprinnelige modellene en gang var Disse gamle gammeldags karene er gode for det håndverksstilhuset som har en viss gammeldags sjarm.

De er ganske tunge, så sørg for at gulvet er konstruert for å håndtere vekten. Du kan til og med velge matchende viktoriansk stilkraner og maskinvare som utfyller ditt utseende.

Modern Chic

For det moderne elegante utseendet, kan en akrylversjon av clawfoot-karet passe til ditt moderne hjem bedre enn en av de originale castene jern de ville. Akryl clawfoot badekar er omtrent en tredjedel av vekt av en støpejernsversjon. De er enkle å installere fordi du enkelt kan skyve dem på plass. Noen ganger må du montere føttene til disse 'plast' karene i gulvet for å hindre at karet glir rundt. Acykliske badekar kommer i en rekke farger, slik at du kan gjøre ditt bad fet, lyst og moderne med tilbehøret av det nye badekaret.

Gjenopprette et Clawfoot Tub

En annen idé er å kjøpe et brukt badekar fra din lokale gjenopprette maskinvarebutikk og refinish den. Du må se litt rundt til du finner et gammeldags clawfoot badekar som er i anstendig form. Prøv å få noen deler som opprinnelig kom med karet fordi manglende deler er vanskelig å finne.

Se video lenken nedenfor av This Old House (se ressurser) for å lære hvordan du refinish din clawfoot badekar til sin original tilstand.

Andre artikkelen

Billigste måten å remodel et kjøkken
Hva er fordelene med propangasslogger?
Den beste måten å kjøpe mineralfiberisolasjon
Hvordan lakkert kobberplater
Hva kan du gjøre med skjøteledninger som ikke lenger fungerer?
Hvordan lage en Stage
Slik måler du en trykk og dør
Hvordan finne den firkantede filmen av et område som har forskjellige lengder på hver side
Tips om å hente en betongplate
Hvordan å bore hardt metall
Hvordan sammenligne elektriske koketopp
Slik installerer du sementbord på kjellergulv
Hvordan kutte flis på plass
Slik legger du keramiske fliser over en murstein peis
Solar Home Ideas
DIY Spraying Utvendig Stucco
Slik bytter du en nøkkelfri Chuck Dewalt Drill Bit
Slik fjerner du en mikrobølgeovn
Stair Construction Safety Standards
Riktig måte å lim Delrin på