Hvordan velge et boligmateriell

Hvordan velge et boligmateriell 

1.

Den mest populære boligkledematerialet i Amerika er i dag dannet vinyl, med murstein og / eller stein knapt bundet for sekund med fibercement. Stucco, hardboard og former for konstruert siding cluster på tredje plass, mens alle andre faller på en fjerdeplass og utover. Å være virkelig naturlige materialer, er stein, tre og leire fyret i murstein ansatt lengst, faktisk fra selve grunnleggelsen av vår nasjon. Sten og murstein, mens klassiske materialer med stor permanenthet og rik utseende, er generelt for dyre for å bli brukt på mye vanlig bolig. De tjener i stedet å klæde mange av landets dyraste boliger og mange av sine offentlige og kommersielle bygninger. (Gjennom mange eksklusive delområder i hele Amerika kan man nesten måle familiens velstand innenfor prosentandelen av stein eller murstein i som de er cocooned.) Stucco også har en lang og rik historie, enten ansatt alene, som det kan være i hele Sørøst eller sørvest, eller med halvtømmer, som det kan være i Midtvesten eller Nordøst. Men alle de andre dagens konkurrenter har utviklet seg bare i løpet av de siste seks eller syv tiårene. Siden vårt samfunn blir mer teknologisk og vitenskapelig sofistikert - og etter hvert som vi gjenkjenner grenser for naturressurser, fortsetter vi å utvikle stadig forbedrede konstruksjonsprodukter.

2.

Selvfølgelig, med noe så verdsatt som familiens hjem, utseende, stil og design er avgjørende betydning. Derfor, kanskje på grunn av våre sterke tradisjoner i estetikk Som en underliggende konservatisme i hjemlige saker, mimicerer de fleste av disse nyutviklede sideproduktene det naturlige utseendet til historisk lap-sidet tre.

3. I de tidlige dagene i republikken, det lap-sidede treet var sannsynligvis gammel vekst cedar eller redwood: allsidig, stilig, holdbar, sterk og motstandsdyktig mot insekter og sopp. Men da nasjonen var eldre, og større utbrudd av slik gammel vekst fortsatte trær, ble yngre trær tatt i bruk. Tre ble mindre holdbare, svakere og mer sannsynlig å lide av svamp eller insektsangrep. Coatings, maling og tetningsmasse ble brukt til større bruk.

Det første betydelige forsøket på å duplisere det naturlige utseendet på lap-wood sidespor skjedde i slutten av andre verdenskrig, da Forsegling av arkaluminium formet til brettlignende striper ble introdusert. (Produsenter av krigstidsflyvninger var ivrige etter å sette alle sine hardt opptjente ark aluminiumkompetanse og produksjonskapasitet til bruk.) Selv om de hadde fordelene med produksjonskapasitet, hadde lave kostnader, enkel installasjon og korrosjonsbestandighet, aluminiumsvegger også ulempene av dentability, tinny noisiness og chalking for å holde den tilbake.

5.

Fra 1950-tallet til 1970-tallet ble først vinylsider og deretter betydelige vinylproduksjonsforbedringer innført. I 1980 regjerte vinylsider, med større fleksibilitet og motstand mot bulker, et bredere utvalg av farger, lavere kostnader og større holdbarhet, høyest i boligbekledning, som utgjorde omtrent halvparten av det totale markedet.

6.

En konkurrent til vinylsider siden 1950-tallet er hardboard, da fiberbasert fiberplater er kjent. Hardboard kunne tiltalende bli preget med naturlig trekorn, men var utsatt for fuktighet, noe som har stor påvirkning på holdbarheten. Dermed så hardboard sin bredeste bruk i tørketrommene i sørvest. En mer moderne konkurrent, fibercement siding, ble introdusert i slutten av 1980-tallet. Selv om sementblandingen har høy brannsikkerhet, motstår forfall og vil ikke råtne, er den også ganske sprøtt og tung, noe som begrenser den til mindre biter (og dermed mer synlige sømmer) over sterkere støtte.

7.

Den nyeste utgaven til vårt boligskjermars arsenal er kjent som behandlet konstruert trefelt. Det veier omtrent en tredjedel mindre enn fibercement, så det er enklere og raskere å installere. Som det er sammensatt av trefiber, kan den kuttes, maskinbearbeides og festes mye som trefasader, som gir det til entreprenører. Behandling av sammensatte trefibre gir det vedvarende insektresistens. Den er sterk, holdbar og motstår forfall. Garantier på 30 år og mer er vanlige med behandlede konstruerte treprodukter.

8.

Behandlet konstruert treskjæring gir en rekke miljøfordeler. Dens rå ressursmaterialer er raskt fornybare småbore trær, ofte fra forvaltede skoger, og lave avgassingsharpikser brukes i produksjonen.

Vi har kommet langt fra det splittede tømmeret som brukes til å klatre tidlige skoghytter, sodklumpene stablet for å bygge slettene, og adobeen ble bakt i solen som utvendige vegger i en sørvestlig hytte. Men hvor står nordamerikanerne nøyaktig på spekteret av boligfelt? Denne arkitekten har svarene.

Andre artikkelen

Slik fjerner du mal fra en betong kjørebane
Hvordan installere Custom Molding Trim på badet ditt
Slik sikrer du en Mag Drill
Hvordan bygge en Walk Up Door i en kjeller
Slik fliser du en dusjkule
Slik borer du gjennom keramisk veggkledning
Hva er mursteinfinérkonstruksjon?
Slik fjerner du skadet bakgrunn
Slik installerer du bambuslimgulv
Bambus Gulv Holdbarhet
Installasjon av doble kjerne døde boltlås
Hvordan lage et hus eller rom
Slik Vanntett En Soldekk
Slik legger du solpaneler til et hus
Hvordan lage din egen Tubing Bender
Slik limer du flytende tregulv
Energieffektiv Vinduetilskudd i Texas
Thermacell Isolasjon
Hvordan å brenne nye røde egegulv til å virke gammelt
Hvordan å pusse betong cinderblock vegger