Hvordan velge en avtrekksvifte

Hvordan velge en avtrekksvifte 

Instruksjoner

1.

Finn ut om du trenger en romvifte eller en helhusvifte, og kontroller fanens kubikkfot per minutt (CFM). , produsenter vurderer avtrekksvifter i henhold til deres evne til å flytte luft, og at vurderingen er basert på hvor mange kubikkmeter luft en vifte kan flytte per minutt. For enkeltromsfans som opererer på et bad eller kjøkken og flytter mindre luft enn en som belyser et helt hjem, se etter en 200 til 700 CFM, avhengig av størrelsen på rommet. Hele huset fans skal rangere 500 til 1500 avhengig av størrelsen på ditt hjem. Bad fans bør rangere på 100 til 500 avhengig av størrelse på badet og mengden kondensering som viften må luftes på.

2.

Sammenligne støynivåer i henhold til sonivå, noe som betyr det oppfattede støynivået til en gjenstand. eksosnivåer fra 1 til 4 soner. En stille baderomsvifte sats. En støyende vifte vil vurdere 2 eller høyere. Se også etter avtrekksvifter med faste boliger og konstruksjoner. Dette vil redusere støy ved høye hastigheter.

3.

Sammenlign priser. Gjennomsnittlig pris for hele husavtrekksvifter varierer fra $150 til $350. Enkeltrom eksos fans varierer fra $35 til $100. Prisområdet avhenger også av støynivået til viften. Stille fans koster vanligvis mer enn støyende fans, så prøv ikke å ofre stille bare for å spare noen penger.

4.

Handle for funksjoner. For eksempel kommer noen fans med automatiske brytere eller flere hastighetsinnstillinger. En automatisk bryter opererer i forbindelse med en timer eller en termostat og slår på når lufttemperaturen når et bestemt nivå. Flere hastighetsinnstillinger hjelper kjøle et rom eller hus med ulike hastigheter avhengig av det spesielle behovet.

Avtrekksvifter tjener til å spre ubehagelige lukt, men de hjelper også med å slippe ut varm luft og kondens. Kjøkken og bad produserer mange av de uønskede luktene i ditt hjem. Bad, samt loft, trenger lufting for å avverge mugg også. Hvis du vil kjøpe riktig eksosvifte, må du vite hva du skal se etter. Heldigvis trenger du bare å følge noen få retningslinjer for å kjøpe en eksosvifte som vil tilfredsstille dine behov.

Andre artikkelen

Slik installerer du grunnstøping uten å miste
Slik isolerer du et vindu med skumisolering
Utvendig Hjem Renoveringsideer
DIY Clean Wood Peis Insert
Hvordan kutte en elefant i et metalltak
Mdf farer
Hvordan velge flekkfarger for en logg hytte
Hvordan lagre på Lighting Bill
Slik dekker du en gammel laminat benkeplate
Drill Bit Safety
Slik installerer du en dør i en eksisterende vegg
Slik legger du et lag for sement
Hvordan reparere et lekende tak på et gammelt hus
Slik kobler du til solenergi
Bambusgulv mot eik
Elektrisk verktøy for støtbeskyttelse
Hvordan Kast Asbest Siding
Slik installerer du veggfliser med Laticrete 255
Takmonteringsverktøy
Slik legger du flis til badekar