Hvordan selge Cherry Lumber

Hvordan selge Cherry Lumber 

Selg ditt kirsebærtømmer

1.

Mål tømmeret. Ifølge woodworking servicefirma White Mountain Design er kirsebær et svært ønskelig hardved mye brukt i kabinettprosjekter og møbler. Alt tre bør være ovnen eller lufttørket for å redusere fuktighet før bruk.

Målestandarden for tømmerhøvler er brettet i foten; Denne standarden er den samme uavhengig av tømmerets tykkelse. Tømmer som er direkte såket fra tømmeret kalles tøft tømmer, og har ikke blitt planlagt eller glatt. Planlegging kan oppnås når tømmeret er kjøpt for bruk.
< br /> Her er beregningen for å bestemme antall brettfot for grovt tømmer:

Mål målene: tykkelse i tommer, bredde i tommer og lengde i fot.

Beregn den totale bordfoten: tykkelse x bredde x lengde, og divider med 12.

2.

Kontakt lokale kabinetter. Kirsebær er et populært tre for oppskalere kjøkkenskap og oppbevaring av hjemmet Systemer. Skapskonstruksjonsfirmaer bør ha kutt- og planutstyr, som gjør dem i stand til å akseptere røntgenstokk. Fordi selskapet ofte transporterer ferdige skap, vil de også ha et kjøretøy tilgjengelig for tømmerhenting.

3.

Kontakt tilpassede møbelbyggere. Fine håndverkere bruker kirsebær til tilpassede stoler, bord og andre møbler. brikker krever matchning av korn og teksturer, kan håndverkene kanskje 'plukke og velge' deres brett fra den tilgjengelige aksjen.

4.

Ring byggherrer og ferdig snekkere. I tillegg til kabinettsystemer brukes kirsebær til trim og ferdig snekring i eksklusive boliger og bedrifter. Selv om lokale byggherrer sannsynligvis vil underkontraktere det ferdige snekkerarbeidet, er de et godt utgangspunkt.

5.

Gi beskjed til trebearbeidingsklubber. Trearbeidere foretrekker noen ganger uferdig eller asymmetrisk formet tømmer, da det gir mulighet for mer kreative alternativer enn ferdig tre. Besøk lokale klubber for å vise en tømmerprøve og ta bestillinger, og tilby attraktive priser for bulkkjøp. Trebearbeidingsklubber kan plasseres gjennom Club Directory i Fine Woodworking Magazine.

6.

Legg tømmeret på nettet. Tømmerannonspriser er svært rimelige. For å nå et trebearbeidingsmålrettet publikum, legg inn en annonse på WoodWebs nettverksbytter. WoodWeb er en trebearbeidingsindustri nettside som samler et respektabelt daglig trafikknivå. Fra juni til november 2009, oppnådde WoodWebs nettsted 14.000 amerikanske besøkende per dag.

En voksende bunke av duftende kirsebærtømmer lente seg mot bakmurgen til tømmerhuset. Nylig ankommet fra en lokal forester, var treet nyskåret og hadde allerede noen av de rike røde egenskapene som bare ville utdype seg med alderen. Denne utsøkte kirsebærtre var den fineste som alltid var lager i lageret, og ville bli ivrig velkommen av håndverkere som ville jobbe for å avdekke sin sjarm.

Andre artikkelen

Slik fjerner du Sink Tile
Installere Slate Wall Tile
Slik monterer du en under kjøkkenkroken
Verktøy for å bære gips
Instruksjoner for hvordan du kobler en skorstein til en komfyr
Installere laminatgulv
Komponenter for et solenergisystem
Grønne måter å lage elektrisitet på
Slik fjerner du en gammel Blacktop Driveway
Kan du installere keramiske fliser på teppet?
Hvordan sette fliser over en kryssfiner undergulv
Typer av underjordiske vannrør
Slik installerer du en ekstern dørbryter
De beste flytende tregulvene DIY
Slik fjerner du en nøkkelborekaks fra en Makita Cordless Drill
Dørdør Installasjonsinstruksjoner
Hvordan kutte stål med båndsag
Hvordan lage tørrpasta
Typer av støttebjelker
Ceiling Panel Ideas