Hvordan reparere Inside Corner Gips

Hvordan reparere Inside Corner Gips 

1.

Kjør kanten av gipsveggkniven ned midt på hjørnet, bryte ut gipset og eksponere båndet. Ta kniven under båndet fra den ene siden av hjørnet eller den andre. Bruk barberkniven til å komme under papiret om nødvendig. Trekk av papiret og skrap av gjenværende gips, og avslør helt hjørnsømmen.

2.

Med din 6-tommers kniv sprer du to linjer med felles sammensetning i lengderetningen på begge sider av hjørnet, med hver av linjene som er ca. 3 tommer brede og 1/8 tommer tykke.

3. Trekk ut en arm 's-lengde papir tørkveisbånd. Skru den i halv lengde. Trykk den inn i hjørnet (i sengen av sammensatt). Gjenta prosessen med andre lengder av papirtape til hele hjørnet er dekket.

4.

Trykk på den hjørneformede kniven i hjørnet øverst, på toppen av papiret, og dra kniven sakte sakte, hold den i svak vinkel fra veggen. Plasser ut papiret mens du klemmer overfor felles sammensatt ut fra under det. Gjør hele hjørnet.

5.

Spre sammen et lag av sammensetning over toppen av båndet på samme måte som du la den første. Kniv over forbindelsen for å danne den i en hjørneformet. La den tørke i to uch.

6.

Slip sammensetningen jevnt med gipsvegget, løp det langs begge sider av hjørnet, lysstropper. Gjenta en annen strøk av sammensatt, noe som gjør den omtrent en tomme bredere enn den første. Kjør hjørnekniven over den. La det tørke.

Svært som før, bruk en litt bredere tredje strøk av sammensatt og løp hjørnekniven over den. Gi en lett sluttsliping etter tørking.

Tips og advarsler

 • Bruk en støvmaske under slipingen.
 • Inne hjørner er blant de vanskeligste delene av et gipsprosjekt for å få rett. Som et resultat er de ofte steder der du støter på problemer senere. Hvis du får knekkende sømmer i hjørnet, spennebånd eller andre problemer, er den eneste løsningen å fjerne tape og gips og helt og gjenta hjørnet. Prosessen med å påføre tape og fellesforbindelse (en form av gips) er den samme som prosessen som ble brukt i den første tapingen av gipset.

  Andre artikkelen

  Hva brukes svovel såpe til?
  Skap Hengsel Styles
  Hvordan blir paletter gjort?
  Slik legger du til en vegg i et ferdig rom
  Hvordan tørke et mobilhjem
  Hvordan reparerer jeg Asfalt Shoving?
  Slik Remodel Bad Dusjvegger
  Hvordan kutte vaskehull
  Flux Core Welding Tips og tips
  Direkte ventilmontering
  Slik blander du gamle fliser med nye trendfliser
  Slik installerer du ankre
  Håndverktøy for metall
  Slik installerer du toalettruller
  Typer av utvendig kryssfiner
  Vanngjenvinningstjeneste og installasjon
  Hvordan lage en Pickering Laminatgulv
  DIY Stud Frame for badekar
  Drainback Vs. Lukket Loop Solar Termisk
  Slik installerer du VCT Gulv