Hvordan male Laminex Kjøkkenskap

Hvordan male Laminex Kjøkkenskap 

1.

Fjern alle knappene og andre armaturer fra skapet ved å bruke skrutrekkeren. Sett dem til side.

2.

Sand hele overflaten av skapet med en liten vibrerende pussesander med 100-grit sandpapir. Start på det høyeste området og arbeid deg ned. Fortsett til du har slipt skinnet ut av Laminex-belegget. Tørk støv med en tørr klut.

3. Legg aviser rundt hele kabinettet. malerens tape rundt noen kanter av skapet som er festet til veggen.

4.

Bruk en børste til å påføre tetningsprimeren på skapet, begynner på høyeste punkt og jobber deg ned. Pensle det på i tynne, jevne strekk, gå med lengden på hver del av skapet. La primeren tørke helt i henhold til instruksjonene på emballasjen (vanligvis to til tre timer).

5.

Påfør ditt første lag maling på samme måte som primer, fra toppen ned, i tynne, jevne strekk. Ikke prøv å helt dekke primeren i ett lag, men hold det tynt og jevnt. La det tørke.

6. Påfør en annen lakk på samme måte. som den første, hold den tynn og jevn. La den tørke. Påfør et tredje lag, hvis nødvendig. La det avsluttende laget tørke i hele 48 timer.

7.

Påfør et lag med spray-on polyuretan glans, sprøyter det veldig lett, starter på toppen og arbeider ned. Hold dysen 6 til 8 tommer fra overflaten og hold den i bevegelse til enhver tid for å unngå drypp. Dekk hele skapet i en veldig lett, tynn frakk. La det tørke helt.

8. Puff lett, for hånd, den tørkede polyuretan med 250 grit sandpapir for å ta av skinnet. Bruk lys, Hurtig strekk.Dette vil tillate at neste kappe av polyuretan kleber seg. Damp av overflaten med en tørr klut. Legg på en annen glans på samme måte som den første, og sørg for at den tørker helt.

p> 9.

Buff det andre glattlaget på samme måte som den første og a pply en tredje kappe. La det tørke i hele 24 timer. Sett på nytt knappene og armaturene.

Tips og advarsler

 • Ventil arbeidsområdet når du bruker maling og glans.
 • Laminex er en merket laminert overflate for skap, skap og benkeplater. Som de fleste laminater er det i hovedsak et tynt lag plast som går over en base av sponplater eller annet byggemateriale. Laminx og andre laminater er ment å være et alternativ til en malt overflate. Men når de blir slitt eller bare ut av stil, kan de males. Det tar noen forberedelser for å få malingen til å holde seg ordentlig, og det er viktig å forsegle alt sammen med polyuretan, en klar flytende plast som tørker inn i et glasslignende skall.

  Andre artikkelen

  Badekar Surround Ideer
  Commercial Flag Pole Decorating Ideas
  Slik installerer du lagringshylle enkelt
  Kjøkken Art Deco Prosjekter
  Slik installerer du laminatgulv over eksisterende flis
  Utstyr for montering av plastrørledning
  Hvordan få en militær rabatt Shopping på Lowe s Everyday
  Hvordan å fullføre garasjeplass
  Hva er en Airless Paint Gun?
  Slik reparerer du trådløse Makita-batterier
  Slik finner du et hjems verktøyleverandør
  Slik installerer du End Cap eller Carpet Reducer på laminatgulv
  Slik legger du til et tregulv til et uteområde
  Slik borer du skruer i betong
  Slik installerer du Tile Products
  Hvordan klare Mdf
  Slik legger du til skipsskjøtskjæring
  Resirkulert glass benkeplater vs granitt
  Slik installerer du Double Stick-teppe
  Hvordan polere riper ut av plexiglass