Hvordan legge til på et vaskerom

Hvordan legge til på et vaskerom 

1.

Mål og tegne en planløsning for ditt eksisterende hus. Bruk 1/4-tommers grafpapir og en blyant. Bruk en skala på 1/4 tommer på papiret tilsvarer 1 fot. Tegn alle dine ytre og indre vegger, dører, dørgynger, vinduer, vasker, kommoder, dusjer, badekar og hvitevarer. Tegn utvendige mellomrom som fortauer, oppkjørselen, verandaer, dekk og terrasser og andre hardscape-funksjoner som en sterkt skrå bakgård, terrasser og utvendige trapper.

Marker nøyaktig målinger og merknader utenfor huset, plasseringen av underjordiske verktøy, easements, gjerder, trær, store busker eller andre hindringer som vil påvirke konstruksjon og design.

3.

Besøk din lokale bygge avdeling og få en kopi av ditt hjemmesides plan. Diskuter med avdelingen kostnadene ved å bygge et tillegg og eventuelle krav du må møte når det gjelder tilleggsdesign. Noen nabolag har strenge designretningslinjer som du kanskje må følge med . Bygningsavdelingen kan hjelpe deg med å bestemme hvor et vaskerom kan plasseres, og hvis din nåværende VVS vil imøtekomme tillegget.

4. Opprett et budsjett som inkluderer designhjelp hvis du må ha en arkitekt lage en buildable plan for deg. Bestem hvilken aspe cts av konstruksjonen du har tilstrekkelig kunnskap, verktøy og kompetanse for å oppnå å kode. For alle jobber du ikke kan gjøre på egenhånd, må du identifisere hvor mye jobben vil koste. En god måte å avgjøre slike kostnader på er å spørre tre anerkjente entreprenører for å anslå jobbkostnaden gitt de samme retningslinjene. Gjennomsnittlig ut sine estimater, og du har et sted å starte.

5.

Legg til 10 til 15 prosent til ditt estimerte budsjett og slutttidspunktet. Sørg for at du har rikelig med penger på plass før du begynner med tillegget. Tillatelser har generelt bestemte tidsbegrensninger som tillegg må møte. Hvis du bygger vaskerom med bankmidler, kan banken også kreve at jobben blir fullført i et bestemt tidsrom.

Kjøp dine tillatelser når pengene dine og entreprenører er begge på plass. Bygningsavdelingen vil inspisere arbeidet under byggeprosessen, men det er viktig å jobbe med kvalitetsentreprenører som kommer opp på tid og bygger for å kode. For et lite tillegg som et vaskerom, kan du kanskje redusere kostnadene ved å fungere som arbeidskraft for din entreprenør. Fordi både rørleggerarbeid og elektrisitet må kobles til ditt eksisterende hjem, skal begge disse jobbene utføres av lisensierte eksperter.

Tips og advarsler

 • Du vil bli lykkeligest med et tillegg som er plassert godt i hjemmenes flyt og en som er ferdig slik at den ikke føles som et tillegg, men som en original del av hjemmet. Vær forsiktig med skjulte kostnader som re- taktekking, stor trefjerning, oppdagelse av termitter eller vannskader og utilstrekkelig rørleggerarbeid og elektrisitet.
 • Et hjem tillegg er forskjellig fra renovering eller remodeling fordi ytterligere nytt rom blir lagt til et eksisterende hjem. Et hjemtilsetning bør strømme godt fra det eksisterende huset, det skal være godt konstruert, funksjonelt og estetisk tiltalende. Et dårlig konstruert tillegg kan være skadelig for salgsverdien til et hjem. Det er verdt å planlegge tillegget ditt, gå gjennom tillatelsesprosessen og ha tilstrekkelig budsjett og tid til å dekke uventede utgifter og forsinkelser.

  Andre artikkelen

  Cedar Siding Installasjonsinstruksjoner
  Slik ser du etter kjøkkensett som er av høy kvalitet
  Hva er polymerbetong?
  Hvordan håndtere støpeforming
  Slik installerer du en Tile Backsplash på kjøkkengips
  Tips for skap dører
  Slik installerer du veggfliser i badekar
  Hvordan forsegle grout i en keramisk flis baderom
  Typer av gulv tilgjengelig for boliger
  Gjennomsnittlig dusjhodeflow
  Slik bytter du et gulv i et mobilt hjem
  Hvordan montere takpaneler
  Hvordan måle ytterdører
  Typer av Siding Shingles
  Slik installerer du en Tile Edge Backsplash
  Vinyl Vindu Problemer
  Hvordan forbedre effektiviteten av peiser
  Hvordan bygge en tre skuff
  Slik rammer du en 30 tommers dør
  Handicapped Ramps u0026 Creative Ideas for Decks