Hvordan lage et spor for skapet Skyvedører

Hvordan lage et spor for skapet Skyvedører 

1.

Mål topphodet fra venstre til høyre med et målebånd. Klipp metall toppsporet til måling med en hacksaw.

2.

Merk bunnen av toppteksten 3/8-tommers tilbake med en blyant. Mål fra forsiden av toppteksten i 3/8-tommers på hver side og midtpunktet. Dette er hvor du vil installere forsiden av sporet.

3.

Spør din hjelper til å holde den ene enden av sporet opp mens du holder den andre enden inn i bunnen av skapets topptekst. Linj fronten av sporet med 3/8-tommers mark og fest sporet til toppteksten ved hjelp av en festeskrue og skrutrekker. Bruk en ledig skrutrekker hvis du har en.

4.

Linj fronten av sporet i den andre enden med 3/8-tommers mark og fest sporet til skapet Overskrift. Fest midt på sporet ved 3/8-tommers mark med festeskruen og skrutrekkeren. Kontroller nivået av sporet ved å plassere et 6-fots nivå over bunnen av sporet. Legg små shims mellom sporet og hodet når det er nødvendig. Fest to ytterligere sikringsskruer mellom hver side og midtpunktet av sporet.

5.

Mål avstanden mellom skapet på gulvet med et målebånd. Klipp bunnførerne med en hacksav i henhold til målingene dine.

6.

Legg det nederste glidebanen på gulvet mellom garderobene. Be deg hjelper til å holde en rørledning fra midten av toppsporet på den ene siden. En plumb line er en streng med en pekende vekt på den ene enden av strengen. Plasser midtpunktet på gulvføringssporet direkte under punktet for rørledningens vekt. Sikre sporet til gulvet med en festeskrue og en skrutrekker.

7.

Gå til den andre siden og få hjelpepersonen til å holde rørledningen. Sett midtpunktet av det nederste glidebanen direkte under vektlinjens vekt. Fest sporet med fire flere sikringsskruer, jevnt fordelt skruene på tvers av lengden på sporet.

8.

Monter skyvedører i sporene. En dør vil installere på baksporet og man vil installere på forsiden. Test driften av dørene og juster nedre glidebanen etter behov.

Kabinettomkoblingsdører opererer på øvre og nedre spor. Disse sporene har en bakre og fremre kanal som hver dør vil reise videre for å åpne og lukke dørene. Det er ikke vanskelig å legge sporet for skapets skyvedører, men det er viktig at toppsporet er nivå. Selv om de fleste skyvedører bruker justerbar maskinvare, hvis toppsporet er jevnt, vil resten av dørinstallasjonen kreve liten justering.

Andre artikkelen

Akryl Tub Surround Installasjon
Hvordan erstatte Vinyl Siding med murstein eller stein
Slik Sound Proof et rom for opptak
Slik bruker du murstein til kjøkkengulv
Ulike måter å bygge et tak på
Slik legger du til Laminat benkeplater
Slik beregner du betongmengder
Slik bruker du en kabelklemme
Gjør det selv Patio Finishes for eksisterende betong
Slik installerer du Limed Hardwood Floors
Hvordan måle en smijerns dør
Hvordan klargjør gipset i kjelleren med stående ark
Hvordan kjøpe kjøkken og bad RTA skap online
Komponenter av en jordkilde varmepumpe
Fordelene med Klar Mix Betong
Hvordan Lydisolerte et rom i en leilighet
Slik legger du en kjøkkenbord til en ujevn vegg
Isolasjon Skum Vs. Cellulosefylling
DIY Garage Epoxy
Hvordan bygge interiør dør hengsel jambs fra tre