Hvordan lage ekstra lagringsplass i kjøkkenet

Hvordan lage ekstra lagringsplass i kjøkkenet 

1.

Overvei å legge til et kjøkkenkonsoll. Dette er stativer som kan monteres fra taket for å legge til lagring for gryter og panner. Gjort riktig, disse rackene kan også legge til en moderne stil til et kjøkken. Potter og panner kan ta opp mye kjøkkenskap plass. Pottestativet frigjør disse mellomrommene og gir rask tilgang.

2.

Organiser pantryplass for å gi enkel tilgang til dagligvarer og forsyninger. Truser har vanligvis ekstra plass som ikke benyttes som dybde og vertikal høyde. Maksimere dette bortkastede rommet ved å legge til flere frittstående hyller og hengende stativer på baksiden av pantry-døren.

3. Bruk det åpne rommet over kjøkkenskap og apparater. Disse stedene er flotte områder for å lagre og forflytte ting som vinstativ eller dekorative kurver som inneholder ekstra kjøkkenutstyr. Varene som ligger over skapene eller apparatene, bør ikke være hverdagsprodukter siden de blir vanskeligere å få tilgang til.

4. Bruk plassen i toppen av høyere kjøkkenskap . Vertikal plass er like viktig som hylleplass i disse høyere områdene. Få noen wire stigerør for å gi mer lagringsplass, men også gi mulighet til trygt å skyve ut elementer fra høyt over. Høyere skaprom er perfekt for dagligvaring.

5.

Vurder å legge til en frittstående lagringsenhet på kjøkkenet eller i et nærliggende spiseområde. Dette kan være en hutch som viser noen stykker av Kina og gir oppbevaring eller en kjøkkenøye som tjener som forberedelsesplass og lagring. Ekstra lagring kan også leveres svært rimelig ved å legge til noen hyller eller bakerens rack i eller i nærheten av kjøkkenet.

I de fleste hus og leiligheter er lagringsplass på kjøkkenet vanligvis begrenset. Det er noen kreative måter å legge til ekstra lagringsplass på kjøkkenet. De fleste av disse metodene har svært liten kostnad. Ingen av disse ideene innebærer å rive ut en vegg eller legge til på huset ditt. Denne artikkelen vil hjelpe deg med å komme i gang med å legge til ekstra lagringsplass på kjøkkenet ditt for svært lite penger.

Andre artikkelen

Hvordan evaluere huset mitt
Slik sammenligner du utvendige treflett
Italienske Stone Carving Tools
Ideer for utendørs hjemme tillegg
Slik installerer du en Jeld Wen Closet Door
Hvordan bygge drivhus i Windows
Hvordan remodel et bad for barn
Hva er størrelsen på PVC-rør?
Gjør det selv Metal Garasjer
Hvilken type isolasjon som skal brukes i kjelleren etterbehandling?
Hvordan male en garasjeinnredning
Hvordan måle og installere glassskapsdørinnsatser
Hvorfor trenger jeg forurensningsforsikring?
Typer New-Construction Windows
Bench Grinder Instruksjoner
Slik isolerer du en murmurskeller
Hvordan å buff et tre etasje
Slik installerer du Crown Molding som en Pro
Slik fjerner du enkelt Bakgrunn
Slik Hang Wood Siding