Hvordan installerer jeg en Hitzer Stekeovn?

Hvordan installerer jeg en Hitzer Stekeovn? 

1.

Velg et sted for ovnen i huset der det er noe sentralt, slik at den varme luften fordeler seg godt. Ikke plasser enheten i nærheten av en trapp da all varmen kan stige opp før første etasje er oppvarmet. Hold også enheten vekk fra store hovedveier for å hindre støting i enheten.

2.

Fjern alt emballasjemateriale og håndbøker fra innsiden av ovnen, og forlatt bare metallristen på plass.

3.

Gi en klasse A-mursteinforbindelse som er foret i leire med en åpning av passende størrelse for Hitzer-modellen. Vanligvis er dette 6 x 6 tommer eller 8 x 8 tommer, men ta kontakt med eierens håndbok for å bekrefte riktig skorstensbredde for ovnsmodellen. Klasse A metallskor kan også aksepteres. Sørg for at skorsteinen er ren og fri for hindringer og korrosjon. Sørg for et minimum på 15 til 20 meter i total vertikal skorstein, løp fra enheten til toppen av skorsteinstakken på taket. La også minst 3 fot av skorstensrør over taklinjen.

4 .

Plasser komfyrenheten i riktig avstand fra brannsikker bak- og sidevegg, typisk minst 20 til 28 tommer fra bakveggen og 18 til 30 tommer fra hver sidevegg. nøyaktig klaring for modellnummeret ditt.

Gi en brannfast isolert gulvpute til ovnen som har tilsvarende brannsikre egenskaper på 3/8-tommers glassfiberbrett eller KO- 84. Gjør puten større enn ovnsfotavtrykket som strekker seg minst 8 tommer bredere enn askedøren på hver side og minst 16 tommer foran askedøren. Bekreft nøyaktige avklaringer for modellnummeret ditt i eierens håndbok.

6.

Skyv metallrørleddene sammen med de krympede endene av leddene som vender mot ovnen, sikring hver ledd med tre av de medfølgende skruene slik at de er låst sammen. Start på toppen av røykrøret og skyv den første skjøten 2 tommer oppe i skorstensforingen. Arbeid deg ned til du kobler den siste skjøten til ovns toppkobling. < / p>

Tips og advarsler

 • Kontakt din lokale og statslige byggekode myndigheter og til og med ditt huseiere forsikringsselskap for å sikre at installasjonen av skorstein og kullovn er i tråd med Krav til minimumskode. Ikke prøv å installere en Hitzer kull komfyr i et mobilhjem.
 • Bruk alltid kull og bruk aldri petroleum, bensin, olje eller andre brennbare væsker i eller nær komfyr.
 • Kullkomfurer kan tjene et dobbelt formål, oppvarme et hjem og stå inn for en mer tradisjonell dekorativ peis. Hitzer er et hovedkontor i Indiana som spesialiserer seg i produksjon av kullovner, ovner, peisinnlegg, brannboks tilbehør og pumper. De lager sju modeller av kull-kun ovner med varierende termiske utganger avhengig av kvadratfotene du ønsker å varme opp. Hitzer kullovner kan kjøpes i ulike dekorative emaljefarger, dørdesign og størrelser og kan installeres enten av profesjonell eller erfaren dykker. Produkthåndbøker med detaljerte modellgengivelser og installasjonsinstruksjoner følger enhetene og kan også nås på nettet via Hitzers bedriftens nettsted, notert under Resources.

  Andre artikkelen

  Tips om kutting av gipsvegger
  Hvordan bøye en Cotter Pin
  Slik bruker du en kappelampe
  DIY Hjemmeoppbygging: Floor Foundation
  Hvordan måle en backsplash for keramisk flis
  Cavity Wall Insulation Methods
  Glassfiberisolasjonstyper
  Hvordan henger jeg et skap på en betongmur?
  Hvordan male Bildepanel
  Slik dekker du en gammel laminat benkeplate
  Hva slags mørtel bruker du i en dusjpanne?
  Slik legger du deg opp
  Hvordan ha et grønt vennlig kjøkken
  Hvordan bruke en bore gauge
  Slik trimmer du en åpning for din trapp
  Slik konverterer du en garasje til et treningsstudio
  Hvordan grout Floor Tile Bruke Super-Tek Grout
  Årsaker til bruk av stålbjelker i konstruksjon
  Hvordan fjerne Vinyl Siding fra et hus
  Hvordan kutte 1x1 Glassflise