Hvordan fjerne Linoleum lim flekker fra gulvet

Hvordan fjerne Linoleum lim flekker fra gulvet 

1.

Fjern linoleumbåndene eller rutene. Fjern eventuelle skrubbe metallstrimler som ofte er funnet i døråpninger, og kutt eventuell kalkring funnet langs grunnplankene. Bruk et knivblad for å starte fjerningen, og begynn å peeling tilbake linoleumarkene. Når undergulvene er utsatt, begynner du å fjerne det resterende limet som er igjen fra linoleum.

2.

Begynn med en gulvskraper som har en rakerkant. Skrape med kornet av tregulvet. Skraping mot kornet resulterer ofte i dype kutt i treet som vil hemme innsatsen for å sikre et nytt gulv senere.

3. Häll varmt vann fra springen i en bøtte, og bruk en svamp for å suge gjenværende limrest. Ikke puss vannet da det kan skade undergulvet. Du vil bare ha det vått nok til å myke limet. Hold det vått i 30 minutter eller så. Dette bør løsne limet nok til å fortsette å skrape det av. For ekstra tøffe flekker legg til litt eddik i varmtvannet for å hjelpe til med løsningen.

4. Bruk kjemikalier som en siste utvei, da de kan skade tregulvet. Hvis en bestemt del av limrest ikke kommer av og vil hindre deg i å legge ned et nytt gulv, prøv å bruke maling tynnere, isopropylalkohol eller et annet kjemisk strippemiddel. La det stå i 20 til 30 minutter før du skraper igjen. du bruker kjemikalier, hold rommet godt ventilert.

Fjerne linoleum lim flekker fra gulv kan være en vanskelig oppgave. Linoleum er laget av fornybare materialer som linolje, furuharpiks og korkstøv, og er et veldig slitesterkt gulv. For å sikre linoleum til en undergulv, lim en lim eller mastikk direkte på underetasjen. Mens linoleumgulv er et utmerket og relativt billig gulvalternativ, limet det etterlater, kan komplisere saker. Når det kommer tid til å erstatte linoleum, kan en av de største delene av jobben fjerne limet.

Andre artikkelen

Slik renoverer du utsiden av et 70-talls stilhjem
Slik bruker du et swaging verktøy
Hvordan bygge en flisheart til en peis
Hvordan kutte Glassfliser ved hjelp av Score og Snap Method
Hvordan bruke hule veggankre
Hvordan kutte en vask ut med en RotoZip
Slik redigerer du kjøkkenet ditt
Slik installerer du Stonecraft Stone Finer
Hvordan bøye en Cotter Pin
Slik installerer du et fjærbelastet hengsel på en skjermdør
Betong reparasjon reduksjon
Slik bruker du WD-40 for å fjerne rust
Slik kobler du PEX til kobberrør
Keramisk flis Vs. Hardwood
Slik reparerer du en DuraCeramic
Hvordan bygge et solar panel med lokale maskinvareforsyninger
Hva kan jeg bruke i stedet for takrenner?
Slik installerer du HardiBoard Lap Siding
Slik installerer du Slate Tile i en dusjkabinett
Stil Vinyl Siding