Hvordan donere møbler til veldedighet i Michigan

Hvordan donere møbler til veldedighet i Michigan 

Hvordan donere møbler til veldedighet i Michigan.

1.

Velg veldedighet som du vil donere dine møbler. Selv om Purple Heart, en nasjonal veteranserviceorganisasjon og Frelsesarmeen, er en evangelisk organisasjon hvis butikker fortjener deres rehabiliteringssentre, de to mest utbredte veldedige donasjonsstedene, det er mange veldedige donasjonssentre som er villige til å ta dine donasjoner, inkludert Goodwill Industries og St. Vincent de Paul.

Bekreft at velgörenheten eller firmaet du vil donere møblene dine, er legitimt. Kontrollerer med Better Business Bureau s Wise Giving Alliance er en måte å sikre at den er.

3.

Hvis du er fysisk i stand og har kjøretøyet, betyr det å gjøre det, laster du møbleren inn i en lastebil og Kjør det til et lokalt avfallssted under åpne donasjonstimer, som du vanligvis kan finne online eller ved å ringe organisasjonen. Mange butikkbutikker anbefaler å ringe fremover for å sikre at din nærmeste plassering har plass til din donasjon.

4.

Hvis du ikke er i stand til å bringe møblene til avreise , planlegge en pick-up tid er din beste innsats. Både Lilla Hjerte og Frelsesarme vil plukke opp dine møbler fra huset ditt under en planlagt avtalestid. Sjekk med andre organisasjoner for å se om de tilbyr hentingstjeneste.

5.

Når møblene dine er donert - enten via drop-off eller pick-up - sørg for at å be om en kvittering for den veldedige donasjonen.

Tips og advarsler

 • Ikke stopp ved å donere bare møbler. De fleste forsiktig brukte gjenstander, inkludert husholdningsapparater, hjemmevarer, klær og sko, leker og hobbyer, og andre. Purple Heart aksepterer selv bildonasjoner. Hvis du ikke er sikker på hva du kan eller ikke kan donere, bare sjekk nettsiden eller ring Den veldedige organisasjonen du donerer til.
 • Andre veldedige donasjonstjenester, som St. Vincent de Paul, gir drosjeromvisninger for ting som er mindre enn møbler.
 • Goodwill Industries of Greater Detroit donerer 84 prosent av utbyttet til sitt treningsprogram for lokale voksne - en annen grunn til å donere møbler til veldedighet i Michigan.
 • Å donere møbler er en veldedig handling som kan redusere stress fra både giveren og mottakerens liv. Folk gir ofte bort gamle, forsiktig brukte møbler etter å ha kjøpt nyere stykker, eller under ombygging eller rensing av et hjem. bidrar til å eliminere stresset med å selge det, og gir ofte en liten skattepause, med den ultimate fordel at du hjalp noen mindre heldige til å gi hjem til seg selv eller deres familie.

  Andre artikkelen

  Hvordan kutte en elefant i et metalltak
  Slik installerer du Stucco Mesh
  DIY: CFL Lighting
  Betongoverleggsverktøy
  Slik legger du til en 220V bryter
  Gjør det selv peisinnsatser
  Slik Skrape Popcorn Av Et Tak
  Kryssfinértyper for keramisk flisunderlag
  Slik installerer du Aluminium Fascia Trim
  Federal Government Affordable Housing Grants
  Hvordan lage keramisk flis i et dusjområde for maling
  Hvordan eksponere en murvegg
  Hvordan bygge Glass-Paned Skap dører
  Slik installerer du veggfliser med Laticrete 255
  Slik installerer du Sandstone Tile
  Hvordan gjøre huset ditt energieffektivt før du kjøper solcellepaneler
  Hvordan beregne hullstørrelsen for skruer
  Slik prissetter du et rom
  Slik installerer du 1-til-8 Cedar Siding
  Hvordan bygge et bakgård velhus