Hvordan dekke takstråler

Hvordan dekke takstråler 

1.

Sett opp stillas eller en stige slik at du lett kan nå taket. Hammer en negl delvis inn i bunnen av den første og siste strålen og bind en streng til en. Strek strengen over bjelkene og bind den til den andre, juster strengen slik at den er horisontal ved å bruke et nivå. Hvis noen av bjelkets underlag ikke måler, måle avstanden over de laveste bjelkene med et målebånd , bruk strengen som en veiledning, og legg merke til hvor høyt de er over nivået.

2.

Nail strips av tynt tre til bunden av bjelker, etter behov, å gjøre dem til alle nivåer. Bruk negler tre ganger så lenge tykkelsen på tynn tre.

3.

Spiker 2- til 2-tommers brett mot veggene parallelt med bjelkene, hvis det ikke er noen bjelker for å feste det nye taket der det berører veggene. Juster bunnen av brettnivået med bunnen av resten av bjelkene. Bruk 4-tommers negler, pounding en eller to i hver stud. Hvis du ikke kan fortelle plasseringen av studene bak veggen, bruk en stud-finder.

4.

Spik 4 til 8 fots plater av gips til bjelker, skjær det om nødvendig slik at endene går sammen på en bjelke. Mellom nagler hver 8 tommer langs endene og hver 12 tommer langs midten. Gi neglene en siste trykk slik at de er litt dunklet inn i gipset.

5.

Spred et tynt lag med gipsveggblanding langs sømmen med en bred kittkniv. Press en stripe av gipsveggbånd over sømmen, slik at den stikker til gipsvegget, og deretter glatt mer gipsvegg sammensatt over båndet, taper det slik at det gradvis fades bort til nivået av glattgipset. Spred også et tynt lag av sammensetning for å fylle spikerhullene.

6.

Sand forbindelsen etter at den tørker med fint grit sandpapir.

7. < / p>

Nail molding trim rundt kantene av taket hvis du vil, ved å bruke etterbehandling negler. Mør det nye taket med innvendig maling.

Tips og advarsler

 • Hvis du vil dekke kanalarbeid, rørleggerarbeid eller andre gjenstander som strekker seg over en tomme under bjelkene, spik en 2-til-4 eller 2-til-6-bord på siden av hver bjelke med nok bredde som strekker seg under bjelken, så det nye taket vil være lavt nok til å dekke alt.
 • Kontroller bygningskoder for å sikre at det nye taket overholder dem i både høyde og konstruksjon.
 • Bruk 1/2-tommers eller 5/8-tommers tykk gips for å unngå sagging.
 • Hvis bjelker er fordelt på mer enn 24 tommer fra hverandre, spiker spikerbånd over dem som er fordelt hver 24 tommer for å støtte gipsvegget eller spikerlengden på 2 til 4 tre mellom bjelkene for å gi ytterligere kryssvis støtte til gipsveggen.
 • Bruk øyevern når du arbeider overhead og vær forsiktig på stiger eller stillas.
 • Håndbårne bjelker i et landgård kan være pittoreske, men utsatte maskinbearbeidede bjelker kan ikke passe så godt med dekorasjonsplanene dine. Hvis du vil spare så mye høyde som mulig, og ikke tenk på formen på de brede bjelkene som vises, dekker hver med gips på sidene og bunnen og maler den for å matche resten av taket. Hvis du har høyde til ekstra og ønsker et helt flatt tak, skjul bjelkene helt med et nytt, nedre tak.

  Andre artikkelen

  DIY Dusjdør
  Hvordan reparere Tørrveggsøm på en vinkel
  Slik installerer du Tongue u0026 Groove Spruce Ceiling
  Hvordan velge nitter
  Hvordan Repaint et bad med Emalje Paint
  Slik installerer du nye trapper
  Definisjon av en hydraulisk jack
  Slik beregner du rørstørrelser for luftstrømmen
  Slik installerer du Tub Tile
  Den beste belysningen for en liten butikk
  Hvordan bygge på rå land
  Slik bruker du en elektrisk håndborer
  Hvordan Kutte PVC Stiv Skum
  Slik måler du dusjpanner
  Slik installerer du en keramisk dusj
  Slik kobler du til solceller
  Hvordan Bytte Gass Peis Logs
  Slik fjerner du telleren
  The Best Roof Coatings
  Taping Tørrvegg Tips