Hvordan å si om teppe er installert godt

Hvordan å si om teppe er installert godt 

1.

Se etter plasseringen av eventuelle sømmer som var nødvendige for teppeinstallasjonen. Mens sømmer ikke nødvendigvis er usynlige, bør de være glatte, med tuppens tupp som løper i samme retning på begge deler av teppet. Sømplassering skal løpe parallelt med døråpninger, og være ut av veien for enhver trafikk som vil slå.

2.

Undersøk teppet for å sikre at det ikke er rynker. Teppe som har blitt strukket riktig vil ikke ha rynker eller støt, men vil ligge jevnt over hele gulvet. Hvis du ser et område som er rynket, må du ikke logge av på installasjonsjobben, da teppet må bli trukket.

3.

Kontroller omkretsen av rommet, sørg for at teppet er gjemt sikkert mellom takstrimlene og veggene. Eventuelle løse tråder skal trimmes og tuckes av installatøren før jobben anses som ferdig.

4.

Kontroller eventuelle døråpninger og andre områder hvor teppet møter et annet gulvmateriale. Disse kalles 'overganger' og skal være ferdig slik at noen forskjeller i høyde er minimert og alle kanter dekkes jevnt.

Tips og advarsler

 • A tegn på en god teppe installasjon er opprydding. Installatørene skal forlate arbeidsområdet rent, med alt avfall og rusk fjernet til det angitte søppelområdet.
 • Det kan være skade på maling eller lister. Dette er en vanlig del av teppeinstallasjonen, og villaeieren er ansvarlig for eventuelle berøringer som trengs.
 • Hvis ditt nye teppe er en høyere haug som det som ble erstattet, kan ikke dørene dine rydde høyden når de åpnes eller lukkes . Hvis dette er tilfelle, sjekk for å se om dørbeskjæring var inkludert i din installasjonskontrakt.
 • Ny teppe kan være en kostbar investering, og en som burde gi deg mange års glede. Siden de fleste ikke kjøper tepper regelmessig, kan det være vanskelig å se om teppet er installert godt eller ikke. Du vil være lettet over å lære det er visse ting å se etter i en teppeinstallasjonsjobb, og du vil kunne fortelle om teppet ditt er riktig installert når du går gjennom arbeidsstedet når installasjonen er fullført.

  Andre artikkelen

  Fakta om Refacing Formica Cabinets
  Bath Remodeling ideer med en Clawfooot Tub
  Slik sikrer du vinylfliser som ikke stikker
  Hvordan holde limt tregulv på plass
  Hvordan gjenopprette min Blacktop Driveway
  Hvordan lage en sprøytepistol ved hjelp av komprimert luft
  Hvordan Kutte Keramisk Tile Uten Tile Cutter
  Slik hindrer du rust på metall negler
  Slik fjerner du et rustfritt stålrør
  Dårlige ting om solenergi
  Slik festes undermount vasker til granitt
  Hvordan markere et gulv for vinyl
  Slik Steam Clean Tepper på tregulv
  Elektriske byggekoder i La Jolla, California
  Inngangsbelysning Parallell Installasjon
  Hva er forskjellen mellom Quartz u0026 Silestone countertops?
  Slik installerer du New Bathroom Wall Tile
  Hvordan lage Wood Shake Rørbrett
  Slik fjerner du teppeunderlag fra en tregulv
  Slik installerer du vinyl gulv over gammel vinyl