Hvordan å reglaze bad tubs

Hvordan å reglaze bad tubs 

1.

Rengjør hele badekarflaten med kjemiske rengjøringsmidler og skrubbeputer for å fjerne smuss, smuss og rester. Skyll grundig med rent vann og la det tørke.

2.

Legg overflaten av badekaret med håndflaten og sandpapir. Begynn med et tyngre gris sandpapir for første sliping, og overfør til et finere grus for den andre slipingen. For områder rundt kranene og avløpene, bruk tungt sandpapir og sand disse områdene for hånd. Du må også kanskje gjøre dette for hjørner hvor håndflaten sitter rart.

3.

Dekker kranene og avløpene med maskeringsbåndet. Et hvilket som helst sted du ikke vil male skal dekkes.

4. Bruk porselens kjemiske klebemiddel på overflaten av badekaret ved hjelp av osteklæren, og la den tørke for minst fem minutter. Følg bruksanvisningen fra produsenten.

5.

Bland eller lag din primer som angitt av produsenten og legg den til sprøytepistolen. Test spray og dyse på et stykke stoff eller brett for å sikre at det ikke er luftbobler eller tøfler.

Bruk primeren i tynne strøk, sprøytesiden til side. Slip utløseren til pistolen når du kommer til enden av en linje for å unngå drikking og over-sprøyting. La det første strøket primer tørke i minst 30 minutter før du legger til det andre strøket, og la det andre strøket tørke i minst 30 minutter før du starter det første strøk av topplakkemaling.

7.

Påfør EP-Acrylic topplakken på samme måte som primeren. Du skal bruke to til tre topplakkslag, slik at hvert lag kan tørke minst 30 minutter før du legger til et annet. Når du er ferdig, la malingen tørke rundt to dager før du bruker badekaret.

Tips og advarsler

 • Håndflaten er viktig fordi den vibrerer og EP-Akryl er tilgjengelig i et bredt spekter av farger, men for badekar, sørg for at du velger en farge som også gir en høyglans-overflate.
 • li>
 • Bruk ansiktsmasken og sørg for tilstrekkelig ventilasjon. Du må kanskje leie en ventilasjonsmaskin fra en maskinvarebutikk.
 • Riper, sjetonger og jevn tid har en effekt på hvordan badekaret ser ut. Din første tanke er å bare erstatte det gamle eller slitte badekaret med en ny, men det kan være kostbart. Ditt andre alternativ er å kjøpe et badekar. Men det er også kostbart, og det kan være vanskelig å finne ut hvordan du får en inn i ditt hjem uten å ta ut en døråpning eller vegg. Den billigste og ganske muligens den enkleste måten å spruce opp badekaret er å re-glasere den.

  Andre artikkelen

  Hvordan bygge et trekantet hjørne skap
  Metal Building Foundation Byggetips
  Slik bruker du Metal Joist Hangers
  Slik legger du på sementgulv
  Slik Bor Cultured Marble
  Tile Vs. Cultured Marble Dusj Stall
  Utviklet Hardwood Flooring FAQ
  Hvordan måle blokker for en blokkmur
  Hvordan velge nitter
  Formålet med vinduet Trim
  Slik installerer du et øl, trykk hjemme
  Slik installerer du Gips Wallboard
  Slik fjerner Tile Mortar fra en kjøkkenteller
  Hvordan Estimere Cubic Yards av Betong
  Slik spyler du en takvifte
  Hva er bedre: Gulvteppe eller tregulv for mitt hjem?
  Hvordan installere Downspout Gutter Cleanouts
  De beste bærbare borene
  Hvordan plasser strålerør i betong
  Hvordan utvikle en personlig energieffektivitetsplan