Hvordan å formatere tregulv

Hvordan å formatere tregulv 

1.

Fjern gulvkanten i rommet, ved hjelp av hammeren og prybaren. Hvis du planlegger å bruke samme trim etter at gulvet er installert, fjern det forsiktig så det ikke bryter. Sett den til side.

2.

Plukk gjennom gulvene dine og trekk ut en haug med de korteste brikkene du finner. Trekk ut nok av dem til å strekke seg over gulvet når de legges side om side.

3. Legg dine små gulvstykker side om side, gjør en enkelt linje over gulvet fra en vegg til den andre. Trykk på tunge- og sporforbindelsene sammen for å få en nøyaktig vurdering av hvor mye kurs av gulv det vil ta å spenne gulvet. Legg så mange som passer.

4.

På startvegget, sett det første stykket slik at det sitter 1/4 tommer fra veggen. (Dette er ditt ` «ekspansjonsgap».) På den fjerne veggen merker du 1/4 tommer fra veggen. Mål hvilken plass som er igjen mellom kanten på det siste stykket og veggen og det 1/4 tommers merket.

p> 5.

Beregn plass på slutten av linjen. Hvis det er mer enn halvparten av bredden på et gulvbord, planlegg deretter å dele forskjellen mellom første og siste kurs, kutte begge kursene lengderetningen. (Eksempel: Hvis du har 4-tommers gulvplanker, og mellomrom mellom det siste gulvbrettet og 1/4 tommers mark er 3 tommer, så planlegg å klippe første kurset til 1-1 / 2 tommers bred.)

6.

Gjør kuttene til det første kurset på bordsagen din, sett sagens veileder til hvilken måling du har kommet opp og mate brikkene slik at sporet er skåret av. Legg gulvet med den kutte siden mot veggen og sitte 1/4 tommers fra den. For det siste kurset, skjær av tungen, og få den til å møte veggen, og sitter også 1/4 tommers fra den. Klipp endestykkene rett på miter såken som nødvendig for å sitte ved 1/4 tommers fra sideveggene.

Tips og advarsler

 • Hvis gapet på slutten av testlinjen er det mindre enn halvparten av brettet på bordet --- eller hvis platene dine er mindre enn 4 cm brede --- så bare planlegg å starte med et fullt kurs og kutte siste kurset til størrelse, siden splittelsen av forskjellen vil gjøre brettene for smale til å fungere med. Hvis gapet er veldig smalt allerede --- si mindre enn 1 tommer --- splitt deretter mellomrommet mellom begge sider, starter og slutter med brett med full bredde, etterlater et bredere `` ekspansjonsgap '' og får bredere gulvkledning for å dekke den.
 • Bruk vernebriller når du bruker bordsagen. Ikke legg hendene i nærheten av bladet, men mate delene med et lite brett.
 • Det er ikke så enkelt å installere et hardvedved som å legge et kurs på den ene siden av rommet og arbeide deg over. Først og fremst må du legge et `` utvidelsesgap '' rundt kanten av gulvet ved veggene for å la treet bevege seg (gapet er senere dekket med gulvkledning). Hvis platene dine er minst 4 tommer brede, vil du få de første og siste kursene i samme bredde, slik at gulvet ikke gjør det se lopsided. Legge en linje av teststavler før du begynner å unngå overraskelser på slutten.

  Andre artikkelen

  Hvordan sammenligne granitt og silestone
  Hvordan Kutte Rafter Haler
  Kan jeg Wallpaper en dusjkabinett?
  Sheetrock Shelving Ideas
  Hva er Carrera Marble?
  Slik borer du hull i Saltillo Tile
  Radiant Gulvvarme Instruksjoner
  Hvordan lage en bord og batten dør
  Hvordan bygge en gårdsplass med betongblokker
  Typer av skjermdør maskinvare
  Installasjonsmetode for travertinfliser på utsiden
  Bruker for en front-end Loader
  Hvordan å skarpe kappetablettsagblad
  Hvordan lage et skap med et skråt tak
  Husholdnings måleverktøy
  Slik spiker treplanker til taket
  Slik rammer du takstenger for å henge gipsvegg
  Slik legger du keramiske fliser langs kantene
  Kan du installere tregulv over Gypcrete?
  Slik monterer du solpaneler fra fotovoltaiske celler