Hvordan Sand Hardwood Floors by Hand

Hvordan Sand Hardwood Floors by Hand 

1.

Gå over hele gulvet med hammer og negl sett, tavlebord om bord for eventuelle hevede neglhoder som vil rive opp sandpapiret ditt. Hammer ned noe som du finner.

2.

Legg trommesanderen med det groveste gruspapiret du har (36-grit). Kjør sanderen i en 45 grader vinkel mot gulvbrettets retning, ta av det øverste laget av glans og skru opp overflaten. Ikke prøv å løpe sanden opp mot veggene, da det kan skade dem. Støv støv opp.

3.

Legg i håndbeltet sander med det samme nivå av sandpapir (36-grit). Bruk beltesanderen til å snu kantene på gulvet, hvor trommesanderen ikke kunne nå. Kjør beltsanderen frem og tilbake til overflaten ser ut som den delen du slipes med trommesanderen. Støv støv opp.

4.

Legg trommesanderen på nytt med det neste grønt papiret (60 grit). Sand som før, unntatt gå i motsatt retning på 45 grader til gulvbrettene, ta av den siste glansen og grave ned i skogen. Støv støv opp.

Legg i håndbåndssanderen med 60-grit papir og sand de delene som trommeslangen ikke kunne komme til. Støv støv opp.

6.

Kjør trommesanderen med 80-gritpapir i retning av gulvbrettene, kom opp den siste av flekken. Oppfølg på kantene på rommet med beltesanderen. Kjør hver maskin en gang til, med 120 gruspapir, få hele gulvet glatt, flatt og klargjort for raffinering. Støv opp støvet.

Tips og advarsler

 • For garderober og andre områder som er for små til å effektivt bruke trommesanderen, kan beltesanderen brukes på hele gulvet. I slike tilfeller skal du løpe belteslangen diagonalt over midten av området
 • Bruk støvmaske og vernebriller ved sliping og ventilasjon av rommet.
 • Raffinering av et tregulv gulv krever at den fjernes fra den gamle overflaten og slipes ned til nakent tre. Tregulv er normalt slipt med en trommesanderskive --- en stor maskin som fungerer under samme prinsipp som beltesanderen, bortsett fra at du går over tvers av rommet. Selv de største rommene vil imidlertid fortsatt kreve litt håndsliping, fordi trommeslipere er for store til å effektivt komme seg på kanter og hjørner av gulvet. Løsningen er en standard håndholdt beltesand, som brukes i forbindelse med trommesanderen.

  Andre artikkelen

  Hvordan installerer jeg en Werner Attic Ladder?
  Trinn for å installere et mobilhjem
  Hvordan montere granitt benkeplater
  Bærekraftige gulvalternativer
  Hvordan lakkert kobberplater
  Å lage trusser
  Riktig måte å installere flis på en dusj
  Hvordan spiker Cedar Siding
  Slik legger du laminatgulv under dørklapper
  Hvordan bygge en plattform eller et scenen for et medierom
  Patio Overhang Step-by-Step Planer
  Hvordan lette mørk Cedarsidekledning
  Slik installerer du gulvfliser ved siden av et badekar
  Gips og vannskade
  Informasjon om murstein murverk
  Slik trykker du på u0026 amp; Dør i en stålbjelke
  Tegn på dårlig installasjon av betong som helles for en kjørebane
  Hvordan Bytt Vinyl Siding With Wood
  Forskjellen mellom travertin og amp; Porselen
  Riktig måte å bruke en Jackhammer på