Hvordan Caulk Baderom Gulv

Hvordan Caulk Baderom Gulv 

1.

Velg riktig caulk. Forskjellige caulks er produsert for forskjellige jobber. Velg et badekar og fliser caulk for caulking baderom gulv ledd. Det er en akryl caulk som gir en fleksibel, vanntett tetning. Det er også muggfast og renser seg lett opp med vann.

2.

Sett caulkrøret inn i berøringspistolen. Dette er en enhet som tillater deg å legge caulk jevnt gjennom rørets dyse inn i skjøten du vil forsegle. Klipp spissen av tetningsrøret i en jevn 45 graders vinkel. Siden dysen smalker til spissen, kan du velge hvor bred en stripe av caulk du vil legge. Velg en diameter som er litt mindre enn skjøten der du legger en perle.

3.

Rengjør sømmen du vil sitte på. Pass på at den er fri for smuss, maling, gammel caulk eller andre partikler. Den nye caulk vil holde seg til disse ekstra overflatene i stedet for overflaten under maling og smuss. Dette vil gjøre det lettere i fremtiden at caulk løsner seg fra gulvfliser og kar og tillater fuktighet.

4.

Plasser spissen på caulkrøret i leddet , og trekk avtrekkeren på caulk pistolen når du sakte trekker caulk pistolen langs leddet. Hold et jevnt trykk for et konsekvent volum caulk. Påfør det jevnt langs leddet. Pass på at caulk fyller skjøten. Dette kalles å legge en perle.

5.

Bruk fingeren til å glatte caulk. Kjør en fuktig finger langs skjøten for å jevnlig spre caulken og presse caulken inn i gapet på skjøten. Dette skaper ikke bare en attraktiv finish, men det sikrer at caulkpressen presses inn i gapet mot begge flater. Tørk caulken av fingeren, og vask fingeren før caulken herdes for å minimere rotet ved å prøve å fjerne herdet caulk.

La caulk tørke over natten.

/ p>

Tips og advarsler

 • Slip avtrykket på pumpepistolen helt, eller caulk kan fortsatt løpe fra spissen av pumpepistolen, og la et rot. / li>
 • Hold en laken eller papirhåndklær i nærheten for å rydde opp messer.
 • Fyll en kar med vann før lokkene i lokkene. Caulk fungerer best under komprimering, slik at et fylt badekar gjør at caulket tetter fugen mellom karet og gulvet når karet ligger på sitt laveste punkt.
 • Caulking brukes vanligvis på ledd hvor retningsplanet endrer seg, for eksempel skjæringspunktet mellom tellere og gulv eller mellom gulv og badekar hvor det vanligvis ville være et mellomrom eller en søm. Avhengig av temperatur og fuktighet på badet og om badekaret er i bruk eller ikke, kan sømmen vokse og kontrakt. Caulk gjør at flisene på badet gulvet og materialet av karet, vegger og skap kan utvides og kontrakt til egne priser uten å sprekke. Det beskytter undergulvet mot fuktighet, mugg og rot. Caulk fungerer også som en jevn og attraktiv overflate på leddene.

  Andre artikkelen

  Likheter mellom polybutylen og kobber
  Hvordan kjøpe tregulv
  Hvordan velge en dusjkabinett for et remodeling prosjekt
  DIY rustfritt kjøkken tellere
  Felt Roofing Tools
  Generisk Garage Dører Installasjon
  Hvordan å beregne v belte lengde
  Pris Pfister Kjøkkenkranes Feilsøking
  Typer av dusjglass
  Verktøy som trengs for gips
  Hvordan jobbe med skifer gulvfliser som ikke er firkantet
  Hvordan lage en rimelig leder for ditt soverom
  Slik måler du på franske dører inne i huset ditt
  Ideer for billig kjøkkengulv
  Hvordan lage skiferfliser på vegger
  Hvordan bygge Mobile Home Wood Steps
  Skaper Dørkanten Molding Typer
  Hvordan lage utendørs skritt
  Fordeler med Melamine Kjøkkenskap
  Slik legger du murverk på forsiden av en peis