Hva trenger du å være en kjøkkendesigner?

Hva trenger du å være en kjøkkendesigner? 

Utdanning

Kjøkkendesignere trenger utdanning som et videregående diplom og vanligvis en bachelorgrad. Mange høyskoler, universiteter eller designskoler har programmer i kjøkken og baddesign. Noen selskaper krever arbeidserfaring sammen med en grad. Etter et fireårig utdanningsprogram er det ofte et læringsprogram. En annen måte å få arbeidserfaring i kjøkkendesign er gjennom Interior Design Experience Program. Kjøkkendesignere er pålagt å få lisens i 23 stater, District of Columbia og Puerto Rico. Finn detaljert informasjon på:
http://degreedirectory.org/articles/Kitchen\_Design\_5\_Steps\_to\_Becoming\_a\_Kitchen\_Designer.htm
Du kan også finne informasjon på www.ncidq.org.

Ferdigheter

Kjøkken designere trenger viktige ferdigheter som lytting og kommunikasjon. Dette vil hjelpe dem med å lage planer i henhold til informasjonen deres klienter gir dem og oppnå hva deres kunder ønsker. De trenger også romlig planlegging og organisasjonsferdigheter, slik at de kan skape et kjøkken hvor alt passer sammen for skjønnhet og funksjonalitet. Produktkunnskap og ferdigheter i å bygge og installere materialer er nødvendig, slik at en plan med nøyaktige detaljer kan gis til byggeren.

Budsjett

Kjøkken designer s trenger å jobbe innenfor rammen av kundens budsjett for å skape en designløsning. Designeren bør vite nøyaktig hvor mye boligeier eller bedriftseier kan betale før hun starter et prosjekt. På denne måten kan det velges egnede valg for materialer, apparater, kabinett eller alt annet som er nødvendig for å fullføre kjøkkenet. Produktkunnskap hjelper på dette området, fordi ulike typer skap, skog, maskinvare og ferdiglag alle har en rekke priser. designere med erfaring kan designe et vakkert kjøkken selv om de ikke har et stort budsjett å jobbe med.

For mer informasjon om hvordan du blir kjøkkendesigner, gå til http://education-portal.com/how\_to\_become\_a\_kitchen.designer.html. Kjøkken designere spesialiserer seg på å planlegge kommersielle eller boligkjøkken. De snakker også med klienter om farger, belysning, apparater og andre ting å bruke i sine design. Et videregående diplom og utdanning i interiør- eller kjøkkendesign er nødvendig for dette karrierevalget. Kjøkkendesignere trenger også ferdigheter innen områder som planlegging, organisering, produktkunnskap og arbeid med kundens budsjett.

Andre artikkelen

Hvordan lage mitt hus gratis
Slik installerer du laminatgulv i en butikk
Planer for en engelsk hytte stil hus
Hvordan henger jeg et skap på en betongmur?
Hvordan bygge et rom på loftet
Hvordan Bleach Knotty Pine
Hvordan bygge en hytte på elva
Slik monterer du en porselens drop-in sink
Slik justerer du Starrett Micrometers
Tegn på dårlig installasjon av betong som helles for en kjørebane
Hvordan Skrive en Countertop
Slik installerer du en Glass Vanity Top
Hvordan lage en hengende Entertaintment Hylle
Slik legger du flytende tregulv rundt en dørinngang
Hvordan Estimere Cubic Yards av Betong
Hvordan Bytte Chuck på en Chicago Pneumatic Drill
Slik Hell Betong Over Plast
Slik fjerner du vinylfliser fra tregulv
De beste fliser til utendørs bruk
Hvordan isolere gulv før tepper