Den beste teppet for høy trafikkbruk

Den beste teppet for høy trafikkbruk  Det beste teppet for bruk med høy trafikk, koker ikke ned til et enkelt merke, men i stedet er det et resultat av flere konstruksjonsteknikker, samt riktig installasjons- og vedlikeholdsmetode. Fordi å kjøpe teppe er så stor investering i hjemmet ditt, bli kjent med mange av vilkårene som brukes i tepperindustrien og undersøke egenskapene til hvert materiale og stil du vurderer.

Teppefiber

Teppefiber er en av De viktigste indikatorene for om teppevalget vil tåle konstant trafikkstrøm, så vel som omsorg som kreves for å holde teppet rent. Nylon er en syntetisk fiber kjent for å motstå farging, tilsmussing og mugg vekst, men er også det dyreste syntetiske materialet på markedet for tepper. Det finnes billigere alternativer, som olefin, som ikke tåler oljete flekker, men med nylon som står for nesten 75 prosent av teppefibre, er det lett å se hvorfor så mange boligeiere bruker nylon tepper til områder med høy trafikk.

Ull er den mest holdbare naturlige fiberen som er tilgjengelig på markedet; Det er imidlertid svært dyrt og ikke ofte funnet i høytrafikområder for pris alene. Ull er ekstremt motstandsdyktig mot slitasje, tilsmussing; og ild; Det er imidlertid utsatt for å skape vekst og falme i sollys. Hvis ullfibrene ikke er festet tett, er ulltreiningen kjent for å få bald flekker og krever ekstra behandlinger, inkludert moth-proofing.

Teppehopp

Teppehøvel refererer til endene av fibrene som utgjør overflaten av teppet. Jo større haugtetthet, desto bedre vil teppet tåle høy trafikkbruk. Teppe haug er delt inn i to kategorier, kutt og løkke haug. Klippehøyde refererer til fibrene av tepper som har kuttet ender. Den beste kuttehøylen for høyt trafikkbruk er frise-tepper. Denne typen teppe har korte, snoede fibre for økt holdbarhet.

Loop bunke tepper er konstruert ved å løfte garnene og feste fibrene til teppens underlagsmateriale. Loop piles holder sin form godt og tåler tegn på slitasje. De vanligste løpestangene er Berber og nivåløkke, som begge holder seg godt under høytrafikbruk. Berber tepper er laget av en rekke syntetiske materialer, inkludert olefin og nylon, eller en kombinasjon av mer enn ett materiale.

Betraktninger

Kontroller rangeringer som er oppført på de fleste teppeproduksjonsetiketter. Disse karakterene varierer fra en til fem, med fire og fem som den beste karakteren, og representerer hvor godt teppet vil stå opp for høy trafikkbruk. Du bør også se etter stingrater også. Disse prisene representerer hvor nær masker er i 1 tomme teppe. Kjøp merkevarer med en sømfrekvens på syv eller åtte for suveren kvalitet.

Teppebehandlinger som fargesikkerhet og varmeinnstilling for å skape og sette strammere vendinger er også teknikker som brukes til å hjelpe teppet tåle effektene av høy- trafikkområder. Disse prosessene, i tillegg til riktig vedlikehold og installasjon med kvalitetspolstring på riktig dybde, vil forlenge levetiden og kvaliteten på høytrappeteppet.

Andre artikkelen

Slik fjerner du betongverktøy
Rørrensningsverktøy
Kryssfiner Budget Gulv Alternativer
Slik installerer du Beadboard på en øy
Hvordan Bytte Veibeskrivelse Når Legge Laminat Tre Gulv
Renoveringsideer med laminert skap
Hva er tykkelsen til aluminiumsgittere?
Hva er et torg av taktekking?
Slik kobler du et glassinnlegg til en kabinettdør
Slik installerer du gulvisolering
Hvordan lage en Corian dusjgulv, ikke slippende
Hva er bremsemetall?
Husisolasjon og ventilasjon
The Best Sheen for kjøkkenskap
Termisk Glass Sikkerhet
Hva brukes svovel såpe til?
Hvordan avslutte tregulv på døråpninger
Slik setter du en kran gjennom flisene i en baddusj
Hvordan måle en rang av ved
CAD Drafting u0026 Design Technology