DIY Wood Peis Mantels

DIY Wood Peis Mantels 

Forberedelse

Før du begynner å bygge mantelen, kontroller du stedet rundt peisen din for å bestemme hvordan du skal feste den på veggen. Strukturen rundt peisen din kan hjelpe deg med å avgjøre om du kan plassere en enkelt trehylle over peisen, eller hvis du må omgjøre åpningen med en tremantelramme. En peis omgitt av murstein eller stein vil se vanskelig med en treramme og tvinge deg til å velge en enkelt hylle, men en peis med bare gips gir deg frihet til å legge til en hylle eller en full mantelramme.

Bygge mantellene

Du trenger bare en enkelt plank av tre til en hyllehylle og noen treplattformer for en mantelramme. Hylle for begge skal være lengden på peisen eller strekke seg utover. Hyllen kan være et enkelt tre eller en med dekorative egenskaper. To tykke konsoller festet til hyllen til det enkelte hylleprosjektet, vil bidra til å holde hyllen til veggen. Du kan sitte ned på hyllen og male eller flekke den, men det er best å gjøre dette før du legger det på veggen. Når du fullfører dette trinnet før det er festet til veggen, kan du nå alle overflater på hyllen med et jevnt lag av farge istedenfor å forsøke å male kanten nær veggen.

Hvis du lager en mantelramme, kan du feste utsmykkede sidestykker til hyllen. Sidekonstruksjonene linjeer typisk ytterkanten av peisåpningen, men siden dette er et tilpassbart prosjekt, kan du lage dine egne dimensjoner. Overvei å bruke skruer og en skruepistol over negler når du legger sidemantelbrikkene på hyllen fordi skruene griper treet med sine hevede kanter. I begge prosjektene skal du bruke trebiter som har en flat bakside for å hvile mot veggene.

Montering av mantellene

Vegganker i en hvilken som helst stein, murstein eller støvfri gips, vil fungere som den mest egnede basen for hyllen. Hvis du kan ansette noen til å holde mantelhylle på plass mens du skruer den inn i vegganker eller gipsplugger, vil den gjøre jobben enklere, og du kan sikre at den blir hengt rett. Legg også et nivå på toppen av hyllen for å sikre at du skruer den jevnt. En peismantel som omgir peisen din, eller er en enkelt hylle over åpningen, serverer en rekke formål - det meste dekorative. Mantelen selv kan vise et unikt design som passer til d u0026 # xE9; cor av rommet, eller kan være enkelt og konstruert til boligutsmykninger. I begge tilfeller er det enkelt å bygge en tremantel og krever bare noen få skritt for å feste den over peisen din.

Andre artikkelen

Dørknottdeler
Hvordan Kutte PVC Stiv Skum
Slik fjerner du sponplater
DIY Gel Peiser
Hvordan bygge og designe et rom
Hvordan grout Front Forkle av countertop fliser
Hjemmelaget butikkskap
Slik legger du til Wide Trim til kjøkkenskap
Hvordan lage ekstra lagringsplass i kjøkkenet
DIY kjøkken gulv
Slik installerer du Bamboo Click Flooring
Fakta om isolasjon
DIY Bygg en veranda
Cabinet Design Checklist
Ipe Wood Egenskaper
Hvordan gjenopprette Brick Peiser
Typer av industrielle sveisestenger
Hvordan lage en stativ for et parkeringsskilt
Home Insulation Regulations
Hvordan få det beste budet for et byggeprosjekt