DIY Vind og solkraft

DIY Vind og solkraft 

Batterier

Uansett om du velger solenergi, vindkraft eller en kombinasjon av begge, er det viktigste valget du vil gjøre i oppsettet ditt. Batteriene dine må passe til spenningskravene til apparatene du ønsker å kjøre. De må også være store nok til å lagre nok wattetimer til å kjøre dem alle uten å slå seg ned.

Du kan beregne wattetidene du trenger ganske enkelt. Anslå hvor lang tid du vil kjøre apparatene tilkoblet systemet ditt. Multipliser denne estimeringen av apparatets strømstyrke. For eksempel, hvis du har en .5 amp blender kjører i 2 timer, trenger du 1 amp time. Legg opp alle forsterkningstidene du trenger, og det er minimumstørrelsen på batterilageret.

Batteriene fungerer best uten å være fullt syklus (kjører batteriet fra fullt til tomt), og det er alltid smart å legge litt slakk i systemet for overstyrende apparater. Det anbefales at du selv få batterier som er i stand til å holde dobbelt så stor strømstyrke du trenger.

Sørg for å unngå overladning av batteriene. Vær våken med en nøyaktig spenningsmåler. Bruk måleren, koble fra batteriene når de er fulle, og koble dem igjen når de går lavt. Det er også automatiske kretser som vil gjøre dette for deg.

Solpaneler

Etter å ha bestemt mengden og kapasiteten til de nødvendige batteriene, må du velge nok solcellepaneler til å lade batteriene i dagslyset. For å oppnå dette trenger du paneler litt over spenningen på batteriene. Du må også beregne wattet på panelet ved å multiplisere spenningen du trenger ved antall watt du trenger. Behovsfaktoren er basert på hvor mye som er nødvendig per time sollys for å lade batteriene.

Når du kommer til et nummer, må du kjøpe en rekke paneler som legger til nummeret du søker.

Vindkraft

Vindkraft er litt vanskeligere å håndtere. Du må finne ut gjennomsnittlig vindhastighet i ditt område, som er like enkelt som å kontakte det lokale byrået for meteorologi. Det vil ha vindkart tilgjengelig for ditt område. De fleste vindparker skyter for 15 meter per sekund i gjennomsnitt, men En gjennomsnittlig gjennomsnitt på 10 meter per sekund er bra for en hobbyist eller et lite hjemmeanlegg. Vindhastighet bestemmer hvor mye strøm det produserer. Ved ti meter per sekund vil vinden produsere omtrent 60 watt kraft, men på grunn av ineffektiviteten til vindmøller og kraftgeneratorer - så vel som kraften som går tapt for friksjon - kan du bare få omtrent 15 watt av det i brukbar kraft. Med økende bekymringer om forurensning fra kraftverk og den langsiktige levedyktigheten av fossile brensel, har interessen for fornybar energi hevet seg. Teknologiske fremskritt de siste tiårene har gjort både solenergi og vindkraft levedyktige alternativer for privatboligseieren. Pre-made kits finnes for å bruke disse teknologiene for å gjøre hjemmet ditt mer grønt, og de kan installeres lett.

Andre artikkelen

Hvordan å si om teppe er installert godt
Hvordan transportere Sheetrock med bil
DIY Refacing Keramisk Tile
Typer av dreiebenker
Morsomme fakta om bandsager
Gjør det selv: Wood Closet
Hvordan Stain u0026 Seal en logg hjemme
Brannskade restaurering
Makeover Ideer for et lite bad
Carport Instruksjoner
Hva ønsker kunder i kjøkkengulv?
Ulike jobber i byggingen
Hvordan finne ut hva landet var før mitt hjem var der
Slik forlenger du kjørebanen med betong
Råd om laminatgulv
Slik Heller Betong Selv
Slik Trim Premade Laminat benkeplater til lengde
Typer av veggtekstur
Hva brukes svovel såpe til?
Hvordan å kle en Maple Floor