DIY Utvide skumisolering

DIY Utvide skumisolering 

Skumisolering mot tradisjonell isolasjon

De to grunnleggende typene av ekspanderende skumisolasjon er lukketcelle- og åpencelleisolasjon. Begge ekspanderende skumisolasjonsprodukter gir deg visse fordeler i forhold til konvensjonell isolasjon, for eksempel cellulose, ull og glassfiber. Begge ekspanderende skumprodukter har kapasitet til å forhindre luftinfiltrasjon, samsvarer med uregelmessige hulrom og fyller hull og åpninger i hulrommene. Den cellulære sminningen av skum med lukket celle gjør det enda mer ugjennomtrengelig med luft (og vann) enn skum med åpen celle. Du må reparere hull og åpninger før du bruker annet isolerende materiale. Utvidelse av skumisolering, i motsetning til glassfiber, cellulose og ullprodukter, forhindrer insekts- og skadedyrinfiltrering i hjemmet.

Installasjonsstrategier

Øk den totale styrken til veggsystemet ditt ved å bruke skumisolering med lukket celle. Når lukkede skum er fullstendig herdet, som tar noen minutter, er isolasjonen veldig fast og stiv og forsterker veggkonstruksjonen.

Hvis oppvarmingsenheten er plassert på loftet, må du sjekke med produktleverandør og de lokale byggekodene for veiledning om den beste ekspanderende skumisolasjonen som skal brukes mellom takbjelker og loftbjelker. De fleste boliger er utformet for å tillate vanndamp å rømme gjennom loftet. Hvis du bruker skum med lukkede celler på disse stedene, kan du uvitende skape et fuktighetsproblem. Overdreven fuktighet uten noe sted å gå kan forårsake betydelig skade på trekonstruksjonen og andre byggematerialer. Det gjør også det perfekte miljøet for mugg og mugg å blomstre.

Påfør nok skum per tomme for å overstige R-verdien av glassfiberull eller cellulose per tomme. Dette vil sikre at du innser besparelsene i energikostnader som ekspanderende skumisolering har over de andre isolasjonsproduktene. For eksempel er maksimal R-verdi per tomme skum med lukket celle rundt 6,5 og 3,2 for glassfiberisolasjon. Hvis du bare installerer en u0026 # xBD; tommers skum med lukkede celler, vil du ha praktisk talt samme R-verdi som glassfiberisoleringen. DIY-ekspanderende skumisolering er vanligvis tilgjengelig i to formler: Sakte vekst og rask vekst. Hvis du ikke vil ha skumplaggenes opplevelsesopplevelse og dukker opp gipsvegget fra tappene, bruk sakteformelen for eksisterende vegger og tak. Hurtigformelen kan brukes hvis gipset ikke er installert. skum må være jevnt med tappene eller bjelkene for å lette gipsinstallasjonen. Bruk en hacksaw for å fjerne skum som stikker utover tapper og bjelker.

Fullfør ditt DIY-ekspanderende skumisolasjonsprosjekt i etapper hvis du finner det for dyrt å Gjør det på en gang. Start på loftet, der du mest sannsynlig opplever den høyeste mengden varmetap. DIY ekspanderende skumisolering kan være det eneste produktet for dine isolasjonsprosjekter. I noen tilfeller kan du kanskje stoppe nesten 100 prosent av varmetapet fra hjemmet ditt, noe som ikke er mulig med standardisolasjon, for eksempel glassfiber, cellulose eller ull. Dette vil gjøre hjemene mer komfortable om sommeren og vinteren. Det kan også bety betydelige besparelser på oppvarming og kjølingskostnader.

Andre artikkelen

Hvilken retning skal jeg legge et laminatgulv?
Slik reverserer du Hot u0026 Cold Sink Handles
Slik installerer du keramisk flis på en betongplate
Hvordan å resirkulere asfalt tak helvetesild
Hvordan estimere betongblokker
Slik bruker du et Sears Digital Level
Solenergi og arkitektur
Hvordan finne ut hvor mye dekkmateriale er nødvendig
Slik installerer du flis til et Backer Board
Hvordan male Fiber Cement Board Siding
Slik bruker du et moderne hjem
Stucco Painting Tips
Typer av metallkontakter for takrammer
Bygg Arbeidssted Sikkerhet
Redwood Fence Styles
Slik remodellerer du et bad
Bærekraft med et drivhus
Hvordan å isolere en veranda gulv
Hvordan måle med en laser
Slik installerer du et porselensteinflate over en betongplate