DIY Closed-Cell Foam Isolasjon

DIY Closed-Cell Foam Isolasjon 

Closed-Cell vs Open-Cell Skumisolering

For å få bedre forståelse av DIY-skumisolering, bidrar det til å ha kunnskap om det andre skumisoleringsalternativet, som er åpencelle. Open-cell isolasjon er også kjent i markedet som lav tetthet eller '# xBD; -lb. skum. Når skum med lav tetthet påføres, kan det ekspandere mer enn 120 ganger flytende form. Ofte skal skumisolering med åpen celle være trimmet etter at det er kalt og avfallet må kasseres.

Herdet åpen celle har en myk struktur. Det er veldig puteaktig. Det har også millioner av små asymmetriske bobler som briste under herdingsprosessen. Disse ødelagte cellene tillater luft og vann å trenge inn i isolering av åpen cell. Dette er den store forskjellen mellom lukkede celler og åpencelleisolasjon.

Closed-celleskumisolasjon kan også kalles 2-lb. eller skum med høy tetthet. Den ekspanderer hvor som helst 20 til 30 ganger den første flytende applikasjonen. Selv om skumisolering med lukkede celler har de samme mikroskopiske bobler til stede, bryter cellene ikke og forblir lukket. Den endelige formen av skumisolering med lukket celle er veldig stiv og mye sterkere enn åpencelleskumisolasjon. Selv om skumisolering med åpen celle er mer gjennomtrengelig, kan lukkede celler ikke tillate luft eller vann å ødelegge isolasjonen.

Installasjonstips

Installer skumisolering på isolasjon på garasjer, takter, vegger og gulv. Spray skum kan brukes i kommersielle og institusjonelle bygninger og noe annet sted du vil bruke glassfiber og løs-fyll isolasjon. Noen bruker skumisolering på undersiden av mobilhytter.

Du trenger ikke å vite hvordan du bruker spesialutstyr. Skumisoleringen kommer i selvforsynte DIY-skumisolasjonssett med lukkede celler. Bare koble slangen med en spraymekanisme festet til den andre enden. Koble slangen til en sylinder og begynn å bruke skummet. Beholderen må opprettholdes ved temperatur som anbefalt av produksjonsprodusenten å flyte og utvide riktig.

I de fleste tilfeller trenger du ikke å installere en dampspærre, luftbarriere eller brukte tetningsmidler når du installerer DIY lukket -celleskumisolasjon. Siden hver kommune har egne byggekoder, kan du finne ut hva byggekodene er for å bruke skumisolering. Finn også ut hva R-verdiene er for de ulike komponentene i området du bor.

Noen lokale bygningskoder kan forby isolasjonsskum isolasjon i loftet. Bekymringen er at det ikke kan tillate vanndamp å unnslippe og for tilstrekkelig ventilasjon. Husk at skumisolering med lukket celle er praktisk talt ugjennomtrengelig av fuktighet eller luft. Du kan kanskje installere en vindturbinventilator i taket for å sikre tilstrekkelig ventilasjon for rommet. Sjekk med tjenestemenn fra bygningsavdelingen din. For tiden er DIY lukket-isolasjon en av de beste systemene som er tilgjengelige for å redusere varmetap i boliger og næringsbygg. Når skumisolering ble introdusert for mer enn 30 år siden, hadde kun profesjonelle installatører tilgang til produktet. I de senere år har skumisolasjonsprodusenter gjort det tilgjengelig for gjør-det-selv-markedet for å øke sin markedsandel.

Andre artikkelen

Hvordan installerer du Cement Board rundt en badekar?
VVS: Hvordan installere en avløp
Slik måler du Square Footage for laminatgulv
Typer av trykklager
DIY Gipsveggarkløfter
Maleri Prefabrikerte Hus
Hvordan gjenopplive et porselenrør
En liste over typer hardt tre
Hva er en California Split-Level Home?
Hvordan finne den firkantede filmen av et område som har forskjellige lengder på hver side
Slik bruker du avsmalnende stifter
Slik legger du fiber til betong
Typisk bærbar toalett utleie kostnader
Slik isolerer du 2X4 eksisterende vegger
Slik bruker du en arkitektonisk skala linjal
Slik Strip Paint fra tre skap
Hvordan fjerne sealer fra et dekk
Slik monterer du beslag på en kobberrør
Hvordan finne Wall Studs i Gipsvegger
Pocket Door Guide