Cultured Stone Peis Ideas

Cultured Stone Peis Ideas 

Ideer

Culturedstone.com har et interaktivt program som lar deg designe din egen kultiverte peis og til og med anslå de nødvendige materialene til prosjektet. Du kan velge en fieldstone-design i fem forskjellige farger for et storslått utseende, eller blandede teksturer for en robust finish og en uformell utseende. Velg noe som korallstein med et uttalt fossilt utseende for en elegant fa. Drystack ledgestone gir en rustikk appell, mens elvesten ser ut som ekte store steiner og gir et veldig varmt og innbydende utseende. Det er flere valg som passer for en peis, som eldre, tumbled, weather edge ledgestone, kledd steinstein og mer. Gå til et murverklager og se på alle dine valg, velg de kultiverte steinmønstrene som appellerer til deg og designe din peis.

Det finnes endeløse måter å designe peisen på. Du kan ha steinen bare rundt et lite område av peisen eller få det til å dekke hele veggen. Din peis kan være midt i et rom eller mot veggen eller i et hjørne. Du kan bruke en rekke kulturelle steinmønstre for å gi et unikt utseende. Arbeid med en peis design senter for å komme opp med en ide du liker før du kjøper steinen.

Fordeler

Kultiverte steiner koster mindre enn naturstein som marmor, granitt, kalkstein, skifer og travertin, og byggekostnadene for å installere dyrket stein er mye mindre siden prosjektet kan gjøres raskere. Kultiverte steiner kan gjøres for å se ut som natursteinene, men vær mer holdbare og se mer levende enn den virkelige tingen. Mange av de kultiverte steinprodusentene tilbyr en 50 års garanti på deres produkt mot fading og forringelse. En annen fordel ved å bruke dyrket stein er kostnaden for å sende dem, er billigere enn naturstein fordi den veier mye mindre og de tilgjengelige valgene i farger og stiler er ikke like begrensede for dyrket stein siden det er menneskeskapte og ikke begrenset til det som finnes i naturen.

Ulemper

Kultiverte steiner kan kreve mer pleie og vedlikehold enn naturstein siden det kan absorbere fuktighet og kan også chip, etterlater en overflate som er vanskelig å fikse. Det er mange valg på markedet for kultiverte steinpeiser. Kultivert stein er mye billigere enn naturstein og har mange andre fordeler, inkludert flere muligheter til å bruke til å skape en fantastisk peis og ild. Ved å gjøre leksene dine om valgene som er tilgjengelige, kan du duplisere en ide eller komme opp med din egen skapelse for peisen til drømmene dine.

Andre artikkelen

Slik fjerner du grout fra brukt keramisk flis
Slik installerer du porselenfliser over linoleum
Den riktige måten å holde på
DIY underlag
Slik installerer du Hardy Plank Siding Over Felt Paper
Hvordan bestemme verdien av en kjeller soverom
Hvordan kutte en dør i en kjellerfond
Slik festes 2 x 4 treplanker til kjellergulv
Slik legger du diagonal peel og stick flise
Hvordan bygge en innendørs Golf Driving Range
Slik legger du på plastfolie
Sikker installasjon av skorstein
Hvordan å beregne og installere gulvfliser
DIY: Betongforming
Hvordan bygge med resirkulerte trepaller
Hvordan kutte et hull for en dørknop i en metalldør
Barn Building Ideas
Slik installerer du en takvifte Så trådene passer opp
Slik reflekterer du kjøkkenskapsdørene dine
Kjøpeguide til gasspeisinnsatser