Countertop Backsplash Ideas

Countertop Backsplash Ideas  Det er fortsatt et populært alternativ å bruke et enkelt materiale for både tellere og backsplash, men det er ikke det eneste. I dag er stilen veldig personlig; Ditt kjøkken kan virkelig være en enestående artikkel. Velg et materiale du liker for dine benkeplater og en annen for din backsplash.

Granitt

Granitt er en naturlig stein kjent for sine karakteristiske mønstre og farger. Det er lett å rengjøre og vil vare en levetid. På den annen side er granitt dyrt. Det er også tungt og kan kreve spesiell forsterkning av grunnskapene som den skal installeres på. Granitt benkeplater må forsegles regelmessig for å forhindre at de absorberer flekker. Granittfliser er mye billigere og ikke så tunge. De gjør gode benkeplater eller backsplashes. Ved hjelp av et solid overflatemateriale for benkeplater og granittfliser til bakplaten er en pengesparer som ser mye dyrere ut enn den er.

Solid overflate

Dette allsidige menneskeskapte produktet, som er tilgjengelig under mange handelsnavn, er ekstremt holdbar og kommer i et bredt utvalg av farger og mønstre for å etterligne granitt og annen naturstein. Den har samme type dekorative kanter som granitt, så det kan være en smart stand-in for den dyre steinen. Fast overflate materiale krever ikke tetting og er lett å ta vare på. Det gjør en flott benkeplate eller bakplattform og koordinerer godt med granitt eller keramisk fliser. Prøv å bruke solid overflate materiale i et steinmønster for benkeplater og splurge på en dekorativ kant. Bruk 10-tommers koordinerende keramiske gulvfliser som er satt på diagonalen til bakplaten for å skape et blikk som er luksuriøst og sofistikert.
(Referanse 2)

Plastlaminat

Plastlaminat er et billigere alternativ for kjøkken tellere og backsplashes. Det er tøft, lett å rengjøre og krever ingen spesielle behandlinger eller tetningsmidler. Det kan bli permanent skadet ved å kutte eller hakke eller ved varme gryter og panner. Laminat kommer i dusinvis av farger og mønstre som skaper utseendet til høyere priset materialer. En god ide for å spare penger og fortsatt oppnå en high-end look er å bruke laminat på benkeplater og keramisk fliser på bakplaten. Keramiske fliser kommer i mange størrelser, former, farger og teksturer.

Andre artikkelen

Alternative drivstoffkilder for boliger
Slik installerer du en betongblokkvegg
Slik installerer du vinyllaminat over sementgulv
Hvordan bygge et boareal i en kommersiell bygning
Hvordan bygge med dobbel veggramme
Hvordan legge til et soverom
Kan du lagge glassfiberisolasjon i vegger?
Hvordan vedlikeholde anodisert aluminium
Slik bruker du måleverktøy
Cool Room Ideas for Teenage Girls
Hvordan lage fliser uten grout space
Peis Hearth Stone Ideas
Slik installerer du en Cement Backer Board Bathtub
Hvordan male plast riktig
Slik bruker du laminat til dusjvegger
Trinn for trinn for installasjon av metallkoblingstak
Å lage konkrete gjerdeinnlegg
Slik installerer du en sagblad
Hvordan velge Solid Surface countertops
Typer Premade Trusses