Brick Patio Installasjon

Brick Patio Installasjon 

Velg murstein

Når du bygger en murstein gårdsplass, må du først og fremst velge hvilken murstein du trenger. Det viktigste kriteriet for valg av murstein er været på stedet. En kvadratmeter uteplass krever omtrent tre og en halv til fire murstein. Du må velge kvalitet og klasse av murstein basert på om huset er konstruert i ekstreme kuldeklima, i den varme solen eller i moderate værforhold. Din lokale boligforbedringsbutikk kan tilby forslag til graden av murstein som trengs for din spesielle plassering.

Designing Patio

Før du begynner å jobbe, tegne en plan eller en blåkopi for terrassen din. Selv om disse kan være profesjonelt tegnet av en arkitekt, kan du også lage en grov skisse av en enkel uteplass med papir, penn og målebånd. Bestem om du vil at uteplassen skal være rett eller buet, og markere området. Dette vil hjelpe deg med å bestemme hvordan uteplassen din skal passe inn i verftet ditt, hjelpe deg med å identifisere eventuelle hindringer og hjelpe deg med å finne ut hvor mye murstein du trenger.

Legge i gårdsplassen

Når du vet hvor stor du vil ha din patio å være og hvordan den skal utformes, grave bakken slik at den er helt jevn jord. Fjern busker, gress, rusk og alt annet slik at du har en flat jordoverflate for å legge mursteinen på. Legg ned et lag med sand grus i det nylig gravede området. Deretter trenger du et fundament eller mursteinbase. Dette kan kjøpes fra din lokale oppussingsbutikk og bør blandes forsiktig med en komprimator hvis nødvendig. Nivå basen ved hjelp av et skjermbrett og sørg for at basen er påført i akkurat den formen og størrelsen du vil ha på terrassen din. Du kan bruke en edger til å jevne ut endene. Deretter kan du legge mursteinene, plassere dem forsiktig i mønsteret du har designet. Trykk mursteinene tett mot hverandre for å unngå hull. Dekk med et lag sand for å fylle eventuelle potensielle hull som eksisterer, og så sveip av overflødig sand. En dag senere kan du kjøre en mursteinsealer over mursteinene. Vent flere dager før du går på terrassen. En murstein gårdsplass kan være veldig lett å bygge. Du trenger ikke å være en profesjonell arkitekt eller byggherre for å bygge en. Best av alt, å installere en murstein gårdsplass er litt arbeidskrevende, men er ikke tidkrevende i forhold til mange andre byggeprosjekter. Følg bare noen enkle stengler for å bygge en flott murstein patio som familien din vil nyte i årene som kommer.

Andre artikkelen

Hvordan Router Out Hinges på en inngangsdør
Slik justerer du en Strait-Line Stud Finder
Garage Konvertering Byggforskrifter
Betong Gulvbelegg DIY
Hvordan få en adresse til et nytt hus
Slik holder du kyllingstråd fast på balevegger
Hvordan stanse hull i metall
Slik installerer du en Jacuzzi Pedestal Sink
Hvordan lage utvendig trim
Hvordan lage PVC utemøbler
Hvordan klargjøre og installere en generell etasje
Slik sammenligner du trebrennende peiser
Enkel gjør det selv garasje skap
Slik installerer du en 3 Piece Tub Surround
Slik rengjør du en betongmaskin
Sirkelsagguide
Vinyl Gulvverktøy
Slik beregner du Rebar
Hvordan velge et kjøkkenfliser Backsplash
Slik sammenligner du granitt benkeplater med laminater