Bedre kjeller ideer

Bedre kjeller ideer  Hvis du er heldig nok til å ha en kjeller i ditt hjem, kan det være på tide å bruke den plassen. Hvorvidt kjelleren er ferdig eller ikke, er det mange ideer for å gjøre kjelleren noe spesielt. Lagring eller kanskje et vektrom handler om det eneste en uferdig kjeller kan brukes til. Når kjelleren er ferdig skjønt, åpnes mulighetene virkelig.

Noen gode ideer til en ferdig kjeller er: spillrom, treningsstudio, boareal for ungdoms sønn eller datter, eller du kan lage en leilighet til leier ut hver måned.

Spillrom

Å slå ferdig kjelleren inn i et spillrom er ganske populær i disse dager. Du kan bygge ett rom for å huse din storskjerm TV, spill system, musikk system og annen elektronikk. Du vil sikkert tenke på litt ekstra isolasjon eller lydkort for å styre støyen.

Du kan deretter bygge et andre rom for å huse biljardbord, dart og pinball maskiner. Du kan til og med sette opp et air hockey bord i dette rommet.

Det siste rommet skal inneholde minst et lite kjøkkenområde med de grunnleggende apparatene, slik at du kan spise og drikke mens du og vennene dine er ute.

Endelig, don ' Ikke glem å ha et grunnleggende toalett tilgjengelig for å holde gjestene eller familie fra å måtte gå oppe hele tiden. Sett inn noe nytt teppe og frisk maling, og du er ferdig.

Gym

Hvis du vil ha mer enn betonggulv og frie vekter, vil du kanskje sette opp kjelleren som et treningsstudio. Hvorfor betale penger for å bli med på et treningsstudio når du kan installere det samme utstyret selv i din egen kjeller?

Basement treningssentre kan bygges med maskiner du liker. Gulvene bør utformes for å bli tung bruk. Pass på at du har god plass mellom hvert utstyr, slik at du eller dine venner ikke gjør det bli skadet.

Som med et kjeller spillrom, vil du ha separate rom til kjøkken og bad, som bør inkludere en dusj etter treningsøkten.

Teen Hang ut

Hvis du har en tenårings sønn eller en datter som ikke kan gjøre det alene, så kan en pent ferdig kjeller bare være stedet for dem. Din sønn eller datter kan ha sin egen TV eller spillrom for å få alle sine egne venner over. Pass på at det er en separat inngang til kjelleren. På denne måten kan du holde ovenpå invaderet av sønnen eller datterens venner. Kjelleren skal inneholde eget bad og mange vinduer.

Ny teppe og maling kan få det til å føle seg som et eget hjem for tenåringen din som vil ha et lite privatliv.

Kjellerleilighet

Hvis du bestemmer deg for at litt ekstra inntekt ville være hyggelig, hvorfor ikke slå ferdig kjelleren til en eller to roms leilighet som du kan leie ut. Du kan tilby fersk maling og nytt teppe til dine første leietakere.

Hvis du har en trapp som fører opp til hovedetasjen, vil du ønske å blokkere det av og gi leietakere med egen inngang for privatliv og sikkerhetsformål.

Sørg også for at du gir mange vinduer slik at naturlig lys kan komme seg inn.

Selvfølgelig trenger du et separat kjøkken, bad og vaskerom for leietakere.

Andre artikkelen

Slik fjerner du kjøkkengulvfliser
Hvordan Stain u0026 Finish Betong
Instruksjoner for hvordan å begrave propan tank hus krok ups
Typer av Bead Board
Slik installerer du porselen Hexagon Tiles
Hjemmelaget i rommet skapet for et soverom
Slik fjerner du et hjørnedusj
Slik lagrer du en lagringshylle
Hvordan figurere kvadratmeter av betong
Cedar Stain Colors
Vedovn Installasjon
Slik prøver du å matche Armstrong Floor Tile
Asfaltmalingsideer
Hva er fordelene med halmbaljekonstruksjon?
Slik installerer du en Cement Backer Board for benkeplater
Hvordan installerer du en interiørtredør?
Slik går du grønn når du bygger en anlegg
Hvordan kutte en Jig for Vinyl Siding
Slik installerer du Sky Light
Hvordan bygge en tre hånd railing