Baderom Remodel Tools

Baderom Remodel Tools  Remodeling et bad er et viktig forpliktende. Det krever mange ferdigheter og mye tid for å fullføre jobben riktig. I noen tilfeller kan du være bedre å ansette en badentreprenør for å gjøre jobben for deg. Hvis du bestemmer deg for å takle denne jobben selv, vil du definitivt ha de riktige verktøyene for å få jobben gjort.

Et bad remodel krever designverktøy. Det er viktig å ta nøyaktige målinger med et målebånd, og bruk planleggingskalkulatorer, estimatorer og 3D-designprogrammer til å planlegge badet ditt før du remodeler det.

Andre typer verktøy som trengs, vil variere i henhold til nøyaktig hva du skal remodel på badet ditt.

Planleggings- og designverktøy

Det første trinnet i noen remodel planlegger alt ut. Du vil spare deg tid og penger og gjøre færre feil hvis du vet hva du gjør på forhånd.

Bedre hjem og hager har en sjekkliste på deres nettside som går over hvilke aspekter av badet du kanskje vil se på for remodel. Deretter får du et godt 3D designprogram, slik at du kan se hva ditt nylig oppussede bad vil se ut. Punch gjør et billig 3D-produkt som passer de fleste huseiere 'bad remodel behov.

Riving Verktøy

Når ditt bad remodel er planlagt ut, er det tid for riving. Nedrivningsverktøy skal omfatte flere store sledehammere, kråkebjelker, lange pry barer, hammere, store flathodede skruetrekkere og noen ganger til og med en jackhammer. Dette er ikke en altomfattende verktøyliste, men inneholder de grunnleggende verktøyene som trengs for de fleste baderomsrengjøringsarbeid. Sledgehammers kan brukes på gamle støpejernsrør, vegger eller til og med tunge toaletter, Crow barer, lange pry barer, eller store skrutrekkere kan brukes til å pry skap, gulv, molding og andre inventar unna vegger.

Noen ganger må en jackhammer brukes til avløp omplassering hvis du har betonggulv. Du må bruke jackhammeren for å grave opp gulvet og kjøre et nytt dreneringsrør under betongen til den nye plasseringen.

Avslutt verktøy

For å fullføre installasjonsarbeidet i badet ditt, eller til gjør ferdig arbeid, kan det hende du trenger noen av følgende verktøy: borepistol, skrutrekkere, ulike skruenøkler, for eksempel en skiftenøgle eller apsnøkkel, skraper, jigsag, bordsag, ferdighetssag og andre verktøy etter behov.
< br /> Hvis du gjør noe avløp, trenger du rørnøkler, avløpssnøkkel eller en apsnøkkel.

Når du monterer armaturer, trenger du skrutrekkere, en borepistol, en skrape som skal ryddes bak Den gamle armaturen og muligens en jig så hvis åpningen trenger å bli litt modifisert.

For et flisearbeid, trenger du en fliser, fliser, fløyteverktøy, trowels, et nivå, en myk gummibåt og kulsagblad.

For maleriverk trenger du børster, en luftsprayer, skraper og kanskje en varmepistol. Eventuelle gipsvegger vil kreve re en skrue pistol, gips kniv med ekstra kniver, målebånd, sugekopp holdere å løfte gipset og en gummibåt.

Andre artikkelen

Teppe til flisovergangsstykker
Felt Roofing Tools
Slik bruker du fuktbarriere og forseglingshus
Hvordan reparerer jeg Moen 87000 kranen?
Fordelene ved trusser
Ulemper med sponplater
Hvordan kan jeg gjenvinne gammelt Vinyl Siding?
Hvordan finne Wall Studs i Gipsvegger
Asfalt oppkjørselen tips
Betong ADA Ramp Spesifikasjoner
Slik Wire Hot Tubs
Hvordan finne billige moderne vanities for badet
Slik fjerner du vinyllimmer over betong for å installere keramikk
Hvordan lager jeg et huspakke?
Retningslinjer for takdesign
DIY Installere VVS for et toalett
Hvordan varmtvannsoppvarming fungerer
Spisestue tak ideer
Enkleste måten å fjerne linoleum
Hvordan bruke Studor Ventiler