Slik installerer du en Slate Tile Backsplash

Slik installerer du en Slate Tile Backsplash 

1.

Test gipsvegget for å være sikker på at den er sterk og strukturell lyd. Tørrvegg som er myk eller squishy, ​​moldy, viser tegn på tørrrott eller vannskade, eller er ellers uegnet til å holde vekten på skiferfliser, skal byttes ut. Hvis du bruker skiferfliser som er 12 tommer eller 12 tommer eller større, bør sementbrettet styres på veggen før du installerer flisen. Klipp bakerbrettet slik at det passer over bakplaten og fest det til veggen ved å skru det inn i veggtappene med bakerbrettskruene hver seks tommer.

2.

Påfør ett lag med høy kvalitet gjennomtrengende forsegler over skiferflisen før du installerer flisen. Sealerkappen skal være tørr før flisene er installert.

3.

Spred maksimal styrke akryl mastiks over veggen med en fliselegg med tenner som er riktig størrelse for flisen Brukes (se Tips).

Bruk fliser på veggen som starter ved bordet og på lengst punkt vekk fra et vegghjørne. Alle kuttene skal lagres i hjørner der de kan være noe skjult for visning. Arbeid i små områder om gangen (2 fot ved 2 fot). Bruk fliser mellom telt og flis, og mellom hver veggflis for å holde fugematerialene rett, konsekvente og jevnlige.

5. Tillat flisen å tørke på veggen minst 24 timer før feste av flisen. Bland et parti av fugemasse i en liten bøtte med riktig mengde vann. Grouten bør være konsistensen av peanøttsmør når den er klar.

6.

Sprer fugemidlet over overflaten av skiferflisen med en fugemasse og press inn fugemassen inn i grout linjer. Når fugemassen er på plass, la den stå i 15 til 20 minutter. Tørk overflødig fugemasse av flisene med en fuktig fugesvamp, vær forsiktig så du ikke forstyrrer fugemasse i fugemasse. Bruk et hjørne av fugtesvampen til å jevne overflaten på fugemassen til sin ferdige kvalitet. Tillat fugemasse å tørke og kurere i 72 timer før du påfører to strøk av gjennomtrengende sealer til fugemasse og skiferfliser.

Tips og advarsler

 • Bruk Følgende er en veiledning for å velge riktig fliselegg for ditt skifer backsplash-prosjekt:
 • 3/16 av 5/32 trowel for flis opptil 6 x 6 tommer
 • 1/4 1/4 ved 1/4 trowel for fliser opp til 12 med 12 tommer
 • 1/4 ved 3/8 ved 1/4 trowel for fliser over 12 med 12 tommer
 • Flislegging av ryggplater er veldig lik fliser over undergulv. Fordi backsplash-områder er mindre i totalt kvadratfot enn gulvprosjekter, er det noen forskjeller og begrensninger som du bør huske på. Å bruke små fliser er lettere i det lange løp enn å bruke store fliser. Ved å bruke akrylmastikk i stedet for tinsett sparer man blandingstid og er det lettere å spre seg over gips. Og det er ikke alltid nødvendig å bruke en sementbakerbrett. Når du bruker skiferfliser til å dekke en ryggplast, forsegler skifer etter innsprøytningen er et must.

  Andre artikkelen

  Budsjett Baderom Ideer
  Porselen vs. Keramisk fliser
  Attic Isolasjon R-Faktorer
  Flere dusjhodekrav
  Hvordan gulv med OSB
  Tørrvegg Estimerende Tips og triks
  Hvordan installere Crown Molding på Cabinetry
  Hvordan velge og installere en sparkplate
  Hvordan lage en innebygd bokhylle hemmelig dør
  Slik installerer du Hilti HDI Drop-Anchor
  Bruk av asbestsementprodukter
  Slik fjerner du sponplater
  Hvordan bygge og konstruere en flisebelagt topp topplask
  Slik bestiller du en dekorativ glassinnsats
  Slik fjerner du en benkeplate som har blitt limt til skapene
  Slik remodeler du kjøkkenet i et gammelt hjem
  Hvordan reparerer jeg Asfalt Shoving?
  Slik installerer du en skipsvask i en granitt benkeplate
  Slik monterer du en vask under en granitt benkeplate
  Riktig Tyvek Installasjon