DIY Installasjon av en eksos

DIY Installasjon av en eksos 

Prep Work

Kjøp riktig størrelse eksosvifte for området. Effektiviteten til en eksosvifte måles ved kubikkfot per minutt (CFM) av luft som den kan fjerne fra et rom. For kjøkken, multipliserer kvadratfotene av plassen med to. På badet, formere området med 1,1. CFM av modellen du velger bør være lik eller større enn figuren som er beregnet.

Bruk størrelsessystemet som foreslått av eksosventilatoren. Størrelsen kan variere fra 3 til 6 tommer i diameter. Ikke installer en annen størrelse kanal eller bland størrelsene fordi det vil føre til et problem med vifterens trykk. Noen avtrekksvifter fra baderommet gir deg mulighet til å bruke fleksible eller plastrør for ventilasjon. Bruk alt metallkanal for kjøkkenvifter. -kvalitets foliekanalbånd på alle tilkoblinger.

Installasjon

For gjør-det-selv-installasjon, plasser viften slik at kanalføringen er så kort som mulig. Prøv også å holde rørene rett fordi hver vri eller sving øker luftstrømningsmotstanden, noe som har en negativ effekt på eksosens evne til å fungere med maksimal effektivitet. Ved å installere en 90-graders albue i rørene, svarer det til installasjon og ekstra 10 meter kanal. Følg produsentens råd om maksimalt tillatt kanalløp.

Ikke vent avtrekksviften på loftet da dette kan føre til alvorlige fuktproblemer, brannsikkerhetsproblemer og ganske dårlige reparasjoner. Kanalen må gå gjennom taket eller en yttervegg. Når du bestemmer deg for plasseringen til avløpsrøret, må du sjekke yttervegg eller takåpning for å se om det er fri for hindringer. En takavtrekk skal være minst 2 meter unna skorsteinen, samt eventuelle andre røykrør. Også, du vil ikke at kanalen skal ligge nær et hvilket som helst sted der vanndampene rømmer, noe som kan forårsake problemer for eksoskanalen.

Bruk en gjensidig sag for å kutte gjennom takhengelene og skede. Åpningen skal bare være litt bredere enn kanalens diameter. Du må legge til en ventilasjonsdeksel med en spjeld for å eliminere tilbaketrekk og holde ut insekter. Du må også installere blinking riktig for å hindre lekkasjer rundt kanalåpningen.

Topp og sider av den flate delen av ventilasjonshetten skal monteres og lappes på samme måte som helvedesild. Påfør mastikk for å gjøre kantene vanntette. Du må kanskje gjøre noen reparasjonsarbeid til helvetesilden.

For eksoskanalutganger på utvendig vegne, løft kanalarbeidet mellom takbjelker over til yttervegg. Klipp åpningen mellom to pinner. Den horisontale løp minimerer sjansen for kondens rulling tilbake til viften, noe som kan føre til fuktighetsproblemer. Fest en veggventilhette slik at den er vanntett. En DIY-installasjon av en eksosvifte på bad, kjøkken eller kjeller kan være den beste måten å fjerne overflødig fuktighet eller stinkende lukt fra hjemmet. Nøkkelen til en problemfri installasjon er å følge produsentens instruksjoner nøye. Dette vil hjelpe deg med å unngå ubehagelige og kostbare situasjoner ved feil installasjon av en eksosvifte.

Andre artikkelen

Hvordan bygge gjerder på bolig i San Diego
Hvordan kutte et bad Betonggulv
Slik bytter du Plastic Bubble Skylight Parts
Slik installerer du flis på en treflate
Slik beregner du fliser ved hjelp av to forskjellige størrelser
Slik konverterer du et Office Depot-gavekort til kontanter
Slik installerer du en skipsvask i en benkeplate
Instruksjoner for bygging av konkrete trinn
Om Utvendig Vinyl Shutters
Risiko ved å bygge ditt eget hjem
Informasjon om forskjellige typer benkeplater
Hva er 50 prosent byggekonstruksjoner?
Hvordan lage Hybrid Kjøkkenskap
Hvordan pris en installasjon av laminatgulv
Hvordan Finne Drywall rundt døren
Hvordan bygge alkovehyller
Hvordan Slate flis en peis
Hvordan å designe innendørs boliger svømmebassenger
Hvordan å renovere et tre-plan
Installasjonsinstruksjoner for enkeltdusjpatroner