Slik installerer du en Armstrong Swiftlock Floor

Slik installerer du en Armstrong Swiftlock Floor 

1.

Fjern alt gulvkanten i rommet ved hjelp av hammeren og prybaren. Ikke bry deg trimmen når du fjerner den, slik at den kan installeres på nytt.

2.

Rull ut skumunderlaget i den retningen du vil ha gulvbrettene å gå (generelt langs den lengste veggen). Klipp underlaget på enden med knivbladet. Legg flere rader side om side, ta dem sammen med plastbånd til hele gulvet er dekket.

3. Legg dine første gulvplanker langs den lange veggen, med den riflede siden av platene mot veggen og sitte 1/4 tommers ut fra den. Denne 'utvidelsesgapet' 'gjør at gulvet kan bevege seg med klimaendringer, og det vil bli dekket av trim. Klipp brettene sammen til ende med tunge- og sporkantene. Klipp endestykket på miter så for å passe.

4. Legg dine neste kurs av gulv sammen med den første, klipp dem sammen på sidene og klipp dem etter behov på slutter. Gjenta for hele gulvet.

5.

Sett gulvtrimmen på igjen, bruk din trimespiker til å spikre den til veggene. Trimmen skal klemme seg ned på kantene på gulvet, men det bør ikke spikres gjennom gulvet.

Tips og advarsler

 • Bruk øyevern når du bruker en trim spiker.
 • Laminatgulv kan se ut som ekte tregulv, men de produseres og installeres på en annen (og mye enklere) måte. De fleste laminatgulv i dag er 'flytende gulv', 'der gulvbrettene ikke er festet til noe annet enn hverandre. Ved å legge gulvet under gulvkanten rundt i rommet holder gulvet på plass. Armstrong Swiftlock er en type laminatgulv, og du installerer den på omtrent samme måte som andre merker. Den kan installeres direkte over et tregulv, fliser, vinyl eller omtrent overflaten enn tepper.

  Andre artikkelen

  Om Fontaine kraner
  Granittbelegg fjerning
  Millwork Ideas
  Slik installerer du en innerdør i en ny konstruksjon
  Hvordan Kutte Granitt Gulvfliser
  Måter å bygge vanntårn
  Slik beregner du Backsplash Tile
  Fjerning av kjøreforsegler
  Slik legger du til tregulv til en eksisterende tregulv
  Slik legger du 18 tommers flis
  Baderomsvindu Valg Når Remodeling
  Tips om Metal Siding Installasjon
  Slik installerer du en takvifte i et solseng
  Takket være polykarbonattak
  Slik fliser du et badekarområde
  Hvordan kutte og installere veggstøping
  Generelle byggverktøy
  Forskjellen mellom hvit marmor og hvitt kvartsitt
  Stair Banister Refinishing
  Hvordan installere ekte tregulv