Støpejern Badekar Installasjon

Støpejern Badekar Installasjon 

Forberedelse

Hvis du ikke har gjort det allerede, er det nå på tide å slå vannet av - ikke bare på badet, men overalt i huset for å forhindre vannoppbygging. Dette kan forhindre at katastrofen skjer senere.

Du trenger noen verktøy før du begynner - inkludert Teflon tape, en tungnøkkel, caulk, shim materiale, et nivå, Allen nøkler, en pry bar, rørlegger s putty og en Vaskring.

Kraner og ventiler

Kontroller for å se hvilken måte dine kraner må installeres først. Noen har vannforsyningen som kommer inn gjennom ryggen, siden eller forsiden. Fest de nye kranene tilsvarende. Hvis det er et annet ventilsystem, må du gjøre litt av rørleggerarbeid.

Trykk på systemet for å sikre at det ikke er noen lekkasjer i ditt nye system. I så fall må du kanskje gjøre noen reparasjoner avhengig av hvor du finner dem. Etter reparasjon av eventuelle lekkasjer kan du sette karet på plass, installer overløp og avløpssett. Dette styrer drenering av badekaret og installeres i henhold til merke og modell. Følg instruksjonene med pakken du kjøper.

Nivellering og rengjøring

Pass på at badekaret er jevnt før du tetter det inn. Det kan være en liten nedsenkning som er opprettet i selve karet for å tømme det, men karet må være nivå for ikke å lage pytter. Plasser nivelleringsenheten på toppen av kanten av karet for å sjekke, men ikke gulvet. Hvis karet ikke er jevnt, bruk deretter shim-materialet til å gjøre det slik det skal være.

Hvis du må bytte ut noen fliser etter at karet passer, gjør det nå, før du er ferdig med å forsegle badekaret. Bruk caulket rundt badekaret hvor det møter gulvet for å forsegle det ordentlig. La det stille inn for hvor lang tid instruert på røret. Hvis du måtte ta toalettet ut, kan du sette den tilbake med den nye voksringen selv om den gamle er i anstendig form. Gjør en rask opprydding, bruk såpe og vann. Støpejern badekar er tungt og har en tendens til å vare i svært lang tid. Bur på grunn av sin vekt, vil installere denne typen badekar ta to eller tre personer. Men det er verdt innsatsen - vurderer at du kanskje ikke må bytte ut karet en stund. Det er mange design å velge mellom, så når du har valgt og kjøpt badekaret ditt og har det gamle karet fjernet, kan du begynne med å installere den nye.

Andre artikkelen

Legge flis med skårte vegger
Hvordan bygge en hytte på elva
Hva er en røykdemper?
Hvordan Finne Cork Gulv
Slik filtrerer luftkondisjoneringsventiler
Corn Pellets Vs. Tre
Hvordan Mud Drywall Corners
Hvordan Estimere kostnaden for å bygge en garasje
Hvordan sammenligne kjøkkenskap fra forskjellige firmaer
Installasjonsveiledning for Crescent Shower Curtain Rod
Hvordan kutte plexiglas speil
DIY Utvendig Håndlister
Hvordan Spruce Up Kitchen Windows
Slik isolerer du taket over en garasje
Hvordan velge Kitchen Backsplash Fliser
Slik installerer du VCT Gulv
Slik fjerner du Crayon off Walls
Hvordan bøye metallarbeidstenger
Hvordan å generere vind elektrisitet
Slik måler du for å skifte ut benkeplater