Hvordan å dekorere et kjøkken med et land tema

Hvordan å dekorere et kjøkken med et land tema 

1.

Lakk kabinettene og veggene i rommet til en kremaktig hvit, for eksempel en hvit eller antikk hvit som ikke er så sterk eller steril som vanlig hvit. Bruk en mørkere nyanse som en aksent, ved å male trim rundt vinduene, dørene og skapene. En mørkegrønn eller blå er et godt valg for landets utseende.

Vis elementer på skapene dine, i det lille rommet hvor skapene ikke møter taket. Antikke bokser eller vintage mat bokser arbeid med land temaet, men også legge en pute av farge til rommet. Gamle kjøkkenredskaper gir en annen ide for dette rommet.

3.

Vis en hylle full av matte hvite vaser, tallerkener og figurer til ditt landskjøkken, hvis du har dem. Country Living foreslår også å legge til en hylle av vintage Pyrex-retter. Rettene fungerer innenfor temaet, men legger til mer farge i rommet.

4. Legg til en hvit bokhylle på den ene siden av kjøkkenet, og legg til en kombinasjon av lyse og hvite elementer. . Bruk dette rommet til å ordne kokekar, inkludert gryter og panner, tallerkener og briller. Vis elementer av samme fargefamilie på hver hylle.

5.

Heng et tavle i nærheten av inngangen til kjøkkenet. Et stykke streng festet til tavlen og pakket rundt et krittstykke, holder krittet i nærheten og lar deg skrive notater til familiemedlemmer. Legg på rammen av tavlen hvitt eller legg til en antikkramme til bordet.

6.

Bytt ut tradisjonelle apparater med vintageapparater, helst de med hvit emalje. Flere selskaper lager vintage-stil apparater med moderne funksjoner og bekvemmeligheter, men som har samme utseende av de gammeldags stykkene. Apparatene leveres med en garanti for at du ikke får med ekte vintage.

Et land tema kjøkken har en innbydende følelse. De lyse farger, kombinert med lysere fargetoner og riktig tilbehør, minner deg om en enklere tid. Den beste delen er at et landekjøkken gir deg plass til å vise noen av favorittsamlingene dine, inkludert antikviteter eller vintageartikler som passerer gjennom familien din. Innredningen av et landekjøkken kombinerer nye ting med ting du allerede eier, og skaper et ferdig utseende som er sjarmerende, men har en komfortabel, levetid.

Andre artikkelen

Slik fjerner Hardwood T Molding
Informasjon om rød granitt
Hvordan å refinfinere en figerglass tub og dusj
Tak helvetesild som varer lenge
Tin Vs. Shingle Roof
Orange County, Florida Energy Grants
Glassfiberstøping Instruksjoner
Slik installerer du Bentley Carpet
Hva vil fjerne kjøreforseglingsmiddel?
Slik installerer du en Keramisk Tile Dusj Surround
Bordsager Vs. Sporsager
Modulære hjemmestiler
Hvorfor brukes skifer til tak?
Slik bruker du en Pneumatic Floor Nailer
False Ceiling Structure
Innvendig dørutskifting
DIY Closet Dører
Hvordan bestemme lengden på Cotter Pin
Rustfritt stål vasker vs. Granittvasker
Instruksjoner for installasjon av utskiftningsvinduer