Hvordan Finne en High-Traffic Hardwood Floor

Hvordan Finne en High-Traffic Hardwood Floor 

1.

Bruk en klutveger til å fjerne støv fra gulvet. Legg på malerens maske og kneputer og hell en liten mengde polyuretan inn i malerenes brett. Bruk en pensel for å legge polyuretan på kantene i rommet, feathering i børstestrengene og pass på at du ikke får noen på veggene eller baseboard.

2.

Start i hjørnet av rommet lengst fra døren, og bruk skumapplikatoren for å påføre polyuretanen til resten av rommet og jobbe med kornet av treet. Feather kantene hvor du overlapper, slik at du ikke kommer til å ende opp med merkbare linjer med tykkere dekning. Kjør alltid mot døren slik at du ikke fanger deg selv.

3.

La det første kappen av polyuretan tørke i henhold til produsentens anbefalinger. Hvis du legger det over natten, må du blokkere rommet slik at ingen mennesker eller kjæledyr kan gå på den.

p> Bruk gulvbufferen og en puslepute for å kvitte seg med eventuelle linjer eller støv og rusk i mål og slå ned glansen av det første laget av polyuretan. Buffer mellom strøk sikrer en klar, boblefri finish. Gulvet med en bomullssøper flere ganger etter støvsuging for å sikre at alle støvpartikler er tatt opp. Hvis du bruker vannbasert polyuretan, må du svekke sjømaskinen med vann. Hvis du bruker oljebasert, demper den med tynnere. Dette vil bidra til å fjerne støv fra gulvet.

5. Påfør et annet lag polyuretan På samme måte som du gjorde den første. La den tørke helt.

6.

Buff den andre kappen, støv opp og støv opp støv. Legg på et tredje lag og la det tørke.

Tips og advarsler

 • Bruk alltid en beskyttende maske og sørg for riktig ventilasjon når du arbeider med polyuretan. Se produsentens advarsler for spesifikke anvisninger. >
 • Ikke legg gummibackede tepper på polyuretan, da de kan forårsake guling.
 • Tregulv er varme og holdbare, men de er ikke uforgjengelige. Enten du bare har lagt ned ditt første tregulv eller har strippet og slipt en eldre, vil du fullføre et høyt trafikk gulv på en måte som gjør at den ser ny ut så lenge som mulig. En av de beste måtene å gjøre dette på er med polyuretan. Selv om det tar litt tid og krefter, er etterbehandling av høytrafik hardved med polyuretan den beste måten å beskytte gulvet på.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du en inngangsdør i eksisterende ramme
  Hvor tett er R30 takisolasjon?
  Enkle måter å gjøre fliser til kjøkkenet Backsplash
  Slik grout en stein peis
  Hvordan bygge et nytt skap
  Slik isolerer du veggpaneler
  Hva gjør avtrekksvifter?
  Installere en peisblåsere
  DIY Kits til Reface Kjøkkenskap
  Installasjonsinstruksjoner for Metal Roofing
  Hvordan måle og kutte støping
  Remodeling ideer for Colonial Style Homes
  Hvordan bygge rampene til å sette en slåmaskin i en pick-up truck
  Slik legger du en badekar til en forfengelighet?
  Hvordan sette opp en stige
  Slik legger du til sentral vekselstrøm i gamle hjem
  DIY Floor Tile Removal
  Slik finner du og bruker lagerhusplaner
  Verktøy til polsk aggregatbetong
  Hvordan sette sementblokker