Hva slags primer for ny Sheetrock u0026 Wood Trim?

Hva slags primer for ny Sheetrock u0026 Wood Trim? 

Oljebasert Primer

Oljebaserte primere er gode for tre, fordi de ikke har så høyt vanninnhold som latexbaserte primere. På grunn av dette lavere vanninnhold, øker latexprimere ikke kornet av treet, noe som kan forårsake problemer når du legger på de endelige topplakkene av maling. Du bør imidlertid ikke bruke oljebaserte primere på ny arkrock fordi de kjemiske forbindelsene i primeren øker kornet av arkrocken, noe som resulterer i en humpete, ujevn overflate.
Hvis du har et stramt budsjett, vil du kanskje huske at oljebaserte primere er dyrere enn høykvalitets latexprimere. De krever også spesiell opprydding med brannfarlige kjemikalier som terpentin eller mineralsk brennevin.

Latexbasert primer

Høykvalitets latexprimere er ofte det beste valget for både ny plagg og treverk. Selv om det vil øke kornet av treet trim litt, vil påføring av et annet lag ta vare på ujevne områder. Hvis du fortsatt ikke er fornøyd med glattheten, kan du alltid gi vedkledningen en lett sliping med 220-grit sandpapir. Når det gjelder den nye platen rock, forhindrer en høyverdig latexprimer effektivt byggematerialene å bløde gjennom og gir deg en jevn arbeidsflate for de endelige topplakkene av maling. Du kan male over latexbaserte primere med både latex og oljebaserte maling. Du må primer nytt ark rock og tre trim fordi primer skaper et bånd med ark rock og tre. Denne båndet bidrar til å forhindre at noen av byggematerialene, som tømmer og sammensatte stoffer, bløder gjennom til den endelige malingen. Det er to grunnleggende primere hvor du kan velge den nye platen rock og tre trim: olje basert og latex basert.

Andre artikkelen

Hvordan bytter jeg ut på trefronten av en støpt plastskuff?
Slik fliser du en murmur
Hvordan bygge en fritående, 6 fot klesskap
Slik legger du stenfinér til en konkret fundamentmur
Hvordan legge Vinyl Tile på Cement
Slik legger du keramiske fliser i dusjen
Slik måler du en trykk og dør
Slik fjerner du asbeststøv
Takfjerningsverktøy
Veibeskrivelse til å bygge en frokostkrok
Slik bygger du en overskrift over en innerdør
Craftsman Air Tools
Kan jeg installere bambus over vinyl på kryssfiner gulv?
Hvordan lage et gulv til tregulv
Hvordan sette opp Wallboard på taket
Slik installerer du en Dekorativ Tile Backsplash Ridge
Slik installerer du ståltak på et bratt tak
Hvordan ramme en nederlandsk dør
Hvordan bygge et kjelleskap
Hjemmelagde C-klemmer