Instruksjoner for polering av betonggulv

Instruksjoner for polering av betonggulv 

Utstyr

En planetisk slipings- og polermaskin er den beste typen utstyr for betongpolering; Disse kommer i forskjellige størrelser, med 32-tommers maskin den vanligste størrelsen. Leiefirmaer leier betongmaskiner, vanligvis på daglig eller ukentlig basis.

Fordi de vil bli brukt opp i poleringsprosessen, må du kjøpe diamantsliphjulene. Tre-tommers diamantskiver med metallbinding kommer i en rekke griller. For de fleste poleringsjobber trenger du 50, 100, 200 og 400 grit diamanter.

Den roterende polermaskinen er ikke i stand til å polere i hjørner og langs kanter, slik at du vil trenge en vinkelrett håndkvern med diamantskiver.

Et vått / tørt vakuum

Forberedelse

Før du polerer et betonggulv, rengjør det med en sterk oppløsning av butylavfettingsmiddel / rengjøringsmiddel, og fyll opp sprekkene og rengjør det. hull med epoksybetongplaster. La gulvet tørke grundig før du legger på betongplaster. Hårfeste sprekker er trolig bedre igjen alene og vil legge til utseendet på gulvet, men la opp eventuelle store sprekker og hull; Underkutt større sprekker og hull med kald meisel, så sprekk eller hull er større nederst enn toppen. Etter at springen har blitt underskåret, fjern alt løs materiale og påfør betong lim for å sikre et godt bånd. Bland lappen i henhold til produsentens anvisninger, fyll springen eller hullet og bruk en trowel for å jevne platen jevnt med betongens overflate.

Polering

Start med 50 grit diamantskiver og slip den betong med nok vann for å holde overflaten våt, men ikke pussing. Operatøren bør gå bak maskinen, og maskinen må aldri bli tvunget til å gå sidelengs. Sjekk diamantskivene ofte og erstatt dem med nye disker når det er nødvendig. Når de er ferdig med 50-grit-disker, skyll gulvet for å fjerne betonggullet og støv det tørt. Gå tilbake over alle områder du savnet, poler dem med 50 grit-diamantskiver.

Bytt ut 50 grit-platene med 100-grit-disker og gjenta hele prosessen. Bruk 200- og 400-gris-diskene for å fjerne hvirvelmerker eller fine riper som ligger bak de første trinnene.

Bruk en vinkelsliper til å polere kanter og hjørner hvor gulvmaskinen ikke kunne nå. Fra og med 50-grit og etterbehandling med 400 grit diamantskiver, bør du følge samme prosess som med gulvmaskinen. Eksplosjonen av leilighet og loftutvikling i gamle ubrukte kontor- og fabrikkbygninger har resultert i en ny interesse for betonggulv. Utviklere og innbyggere har oppdaget skjønnheten i polert betong på grunn av nærmarmorisk utseende og enkel omhu. Polering av betong er en jobb som vanligvis er best til en profesjonell, men med det rette utstyret og en sterk rygg kan betongpolering være et gjør-det-selv-prosjekt.

Andre artikkelen

Hvordan velge riktig farge granitt for kjøkkenet ditt
Slik monterer du Bose Cube-høyttalere på taket
Slik fjerner du Redwood Tongue u0026 Groove Paneling
Hvordan selge Old Brick
Slik legger du til sentral vekselstrøm i gamle hjem
Hvordan kutte en granitt counter
Slik fjerner du Crayon off Walls
Slik installerer du en flushmontert telefonstikkontakt
Slik Reface Laminat benkeplater
Er Travertin et godt valg for en dusjmur?
Bamboo Lashing Veibeskrivelse
Hvordan lage et vaskerom
Slik installerer du Kitchen Island Cabinets
Hvordan sammenligne laminat til tregulv
Hvordan er firkantede føtter laget for sidespor?
Typer av klassiske arkitektoniske kolonner
Hvordan bruke Pump Jacks
Hvordan Stain u0026 Larn Red Oak Cabinets
Verktøy for å bygge et hus
Slik rammer en veranda tak til et hus