Installasjon av direkte ventilinnretning

Installasjon av direkte ventilinnretning 

Installasjonsmetoder

Lag en skisse av kjøringen for installasjonen av direkte ventilasjon av ovnen. Installasjonen kan være så enkel som å røre røret ut av en tilstøtende vegg eller ventilere ovnen gjennom en direkte utluftingsinstallasjon opp og ut av en eldre skorstein. Du vil kanskje diskutere prosjektet ditt med produktleverandøren eller en profesjonell entreprenør som er kjent med direkte ventilasjonsovnsinstallasjoner. Dette gir deg litt innsikt i mulige installasjonsmetoder.

Ta deg tid til å lese og forstå spesifikasjonene fra ovnen produsenten. Følg disse retningslinjene, særlig ettersom de er relatert til rørets størrelse og andre installasjonsanbefalinger. Også, lær og forstå hva dine lokale byggekoder er for ovn direkte venting prosedyrer. Du kan bli pålagt å trekke en tillatelse til jobben.

Generelt sett vil du installere enten 6 5 / 8- eller 8-tommers ventilrør. Rørsystemet fungerer ved å rense røyk, gasser og røyk ut på utsiden gjennom 4- eller 5-tommers indre rør. Ytre røret bringer inn kald, brennbar luft fra utsiden, som oppvarmes når den strømmer inn i systemet. Samtidig oppvarmer luften større driftseffektivitet.

Kjøp riktig sett for installasjonsmetoden du velger. Det finnes sett for alle typer installasjonsteknikker. For eksempel kan du kjøpe en ovn, som er utformet for å eliminere utseendet til et ventilasjonsrør inne i huset. For denne typen ovninstallasjon, kjøp et sett, noen ganger referert til som et 'snorkel' installasjonssett.

Kittet består av et direkte utluftningsrør, en vimpelkrage og en snorkelventil. Klipp bare riktig størrelseshull i veggen rett bak området hvor ovnen er plassert. Siden røret ikke blir veldig varmt trenger du bare diameteren til hullet til å være minst 1 tommer for klaring. Alt du trenger å gjøre er å installere direkteutløpsrøret til ovnsutløpsporten.

Mange rør bare glir på, sving og lås. I noen tilfeller kan det hende du må sikre kontakten med tre metallskruer. Monter veggkranen i utvendig veggåpning. Røret som fører fra ovnen, passer gjennom veggklemmen Det er normalt å se et gap rundt røret når du setter inn røret i kragen. Dette er en av de enklere installeringsmåter. En av de mer arbeidsintensive installasjonene med direkte ventilasjon krever slippe en mindre rustfritt stål liner ned i skorsteinen og bruk spesielle adaptere for å koble ovnen til liner. Den beste installasjonsmetoden for direkte ventilasjon kan avhenge av hvilket produkt du velger. En direkte ventilasjonsovn installasjon gir deg fleksibiliteten til å installere en direkte ventil-godkjent stående ovn hvor som helst i et hus. Du bruker et to-i-ett-rørsystem som trekker inn luft fra utendørs, mens du samtidig utmatter alle biprodukter, for eksempel røyk, røyk og giftige gasser, til utsiden. Driftseffektiviteten er forbedret fordi brennbar luft oppvarmes når den trekkes inn i systemet.

Andre artikkelen

Montering av en Faux Wood Beam
Pantry Cabinet Ideas
Kjeller Toalett Valg
Slik fjerner du en taklampe
Hvordan beregne trappvinkler
Slik fjerner du markeringer fra en PVC-rør
Slik installerer du flis på et treflate
Design ideer for dusjrom
Hjemmelaget Solar Water Panel
Hva er en infrarød brenner?
Bruken av gummitre
Hvordan kutte Crown Molding på skap
Hvordan å refinfinere polyfinish
Hvordan bygge billige solpaneler
Hvordan installere metall tak blinker for en skylight
Metal Porch Ideas
Hva forårsaker bambusgulv til å vri?
Dekorere med sidestykker for ytterdører
Den beste metoden for å installere flat taktekking
Hvordan Seal Ash Wood for Paint