Hvordan remodel din garasje i et soverom

Hvordan remodel din garasje i et soverom 

1.

Skiss området av garasjen du ønsker å legge inn for et soverom. Ta med plass til en liten hall for å lede inn i kjøkkenet eller en annen del av hjemmet ditt. Lag rom i soverommet planlegger et skap og bad, om mulig. Bestem om rørleggerarbeid på badet er tilgjengelig fra et tilstøtende kjøkken eller badmur. Hvis ikke, finn en alternativ rute for tilgang til rørleggerarbeid.

2.

Demonter garasjeporten og sporingssystemet og fjern den fra området. Bygg rammeverk for å legge inn det nye soverommet og legge til det ytre rommet hvor garasjedøren var. Bygg rammeverk for et skap. Planlegg for wire eller trehyller i det nye skapet.

3. Isoler de indre omkretsveggene på soverommet og kjør elektriske ledninger for nye uttak. Monter ledninger for romets lysarmaturer. Bestem om ditt hjems varme og kjølesystem kan ventileres inn i soverommet. Se etter måter å kjøre kanalarbeid fra et kjøkken eller et soverom gjennom taket eller et skapsområde. Hvis du ikke kan lufte varme og luft, kjøp en elektrisk radiatorvarmer til det nye soverommet.

4.

Gipsvegg soverommet tak og vegger, pluss tilstøtende badplass. dobbelt isolasjon mellom takbjelker for å spare på oppvarming og kjølingskostnader. Fullfør gipset med felles sammensetning og sand til maling. Mal veggene med flat eller halvglanset maling.

p> Avslutt garderoben og badområdet, hvis du har tatt med en. Installer kroneforming rundt taket i soverommet. Installer treforming på passende steder. Lakk treverket med halvglanset eller høyglansmaling. Installer tregulv, fliser eller teppe i soverommet. Koble til alle elektriske lysarmaturer og sett dekslene på plass. Installer persienner over vinduene for personvern.

6.

Fullfør utsiden av hjemmet der garasjeporten opprinnelig ble plassert.

Tips og Advarsler

 • Bygg bokhyller og hyller i soverommet med gjenværende tømmer. Ved å lage hyller eller bokhyller godt, kan du legge til visuell appell til plassen. Prøv å lage et soverom som ser så luksuriøst ut som en master suite. Legg noen ekstra detaljer i design og planlegging, slik at det ferdige rommet vil legge til ekte verdi i ditt hjem.
 • Ha aldri garasjeplass til biler med et soverom i samme rom. Gassdamper og karbonmonoksiddamper fra å starte en bil er sikkerhetsrisiko.
 • Ikke lag maling eller kjemikalier i gjenværende garasjeplass. I stedet lagrer du disse elementene i en utendørs shed eller lagringsbygning.
 • En garasje kan omdannes til et soverom på en relativt kort periode. Fordi takområdet og veggene er på plass, er det nok overflate for å starte prosjektet. Ved å planlegge alle trinnene i detalj, kan du legge inn og avslutte plass til et soverom om lag to uker. I tillegg tar deg tid til å planlegge hvordan transformasjonen vil påvirke utsiden av hjemmet ditt. Ideelt sett vil du være ferdig med å utvide utsiden av huset ditt for å dekke området der garasjeporten var.

  Andre artikkelen

  Hvordan justere hengselnåler
  Hvordan velge husisolasjon
  Hvordan remodel en mantel
  Hvordan male hvit aluminiumsrørlegging
  Hvordan bygge et boareal i en kommersiell bygning
  Tile Countertop Alternativer
  Slik installerer du Corner Base Cabinets
  Hvordan bygge en dusj gulv pan
  Hvordan skalere et modellhus
  Vedovner og peiser
  Slik bruker du 1/4 tommers Durock for dusjmurer
  Hemmeligheter for å installere Crown Molding
  Tips om aluminiumskæring
  Hvordan bygge og ramme et soverom skap
  Grønne fordeler med polert betonggulv
  Hvordan lage Wattle Fencing
  Hvordan male en trebørste
  Hengsler som ikke krever skruer
  Kan du Tung Oil Over Urethane?
  Curb Appeal Tips for Leietakere