Slik holder du energibrevene dine lave

Slik holder du energibrevene dine lave 

1.

Som vi alle vet, stiger varmen. Hvis du er i et to (eller flere) historiehus, hjelper lukking og åpning av ventilasjonene. Om vinteren, lukk ovenpå ventilasjonene og la ventilasjonene nedenunder åpne. Om sommeren gjør du motsatt.

2.

Hvis du ikke har en programmerbar termostat, få en. Sett termostaten til å være høyere, om sommeren, om dagen (lavere om vinteren). Sett deretter termostaten til å være lavere, om sommeren, om natten (høyere om vinteren). Husk om natten, du sover og ikke klar over temperaturen. Dette er sagt, du trenger ikke å stille temperaturene så høye og lave som du kanskje tror.

3.

Monter takvifter i alle rom. Dette taket bør kjøres hele tiden, det sikrer at luftstrømmen hele tiden strømmer gjennom huset ditt. Om sommeren vil du sørge for at fansen trekker luften oppover, og om sommeren trenger du dem til å skyve luften ned. Dette sikrer også riktig luftstrøm.

4.

Bruk LED nattlys over hele huset. Jo færre lys du bruker, desto mindre energi bruker du. LED nattlys sørger for at lysene ikke vendes på, og igjen om natten. På samme notat, åpne persienner og gardiner om dagen for å la naturlig lys inn i huset. Igjen, dette reduserer mengden energi du forbruker.

Tips og advarsler

 • Hold fast ved disse retningslinjene, og du vil finne at energibrevet begynner å slippe.
 • Forvent ikke å se drastiske endringer, men du vil se små nedganger over en periode på måneder før ting går ut på nytt.
 • Enten du jobber med et lite budsjett eller ikke, er det fint å ikke betale en formue for månedlige energiregninger. Det er mange triks for å holde energiforbruket ditt til en minimum på en daglig basis. Bruk noen eller alle disse triksene og begynn å bruke pengene dine på de tingene du vil ha, i stedet for regningene du må betale.

  Andre artikkelen

  Hvordan bygge et hus ved hjelp av prosjektledelse
  DIY Engineered Flooring
  Slik reface et tre kabinett
  Betonginspeksjonsverktøy
  Kitchen Remodeling Ideas
  Huset tak ideer
  Slik installerer du Paper Faced Metal Bullnose Corner Perler
  Slik legger du laminatgulv
  Hvordan konvertere Duplex Attic til rommet
  Hvordan velge den beste kjøkkenvask
  Hvordan bruke en Power Coping Saw
  Alternativer til Tyvek
  Slik installerer du Bentley Carpet
  Hvordan lage keramiske fliser benkeplater
  Slik installerer du Accuride skuffesklier
  Bygge Gable Ventiler
  Hvordan reparerer jeg sprekker i en steinfinérmur?
  Flatvasker Vs. Låseskiver
  Hvordan finne kubiske kvadratfot av et hus
  Hvordan glatte og fullføre store betongplater