DIY Fjerning av Linoleum Med Asbest

DIY Fjerning av Linoleum Med Asbest 

Forberedelse

Linoleum som inneholder asbest er ikke skadelig så lenge det forblir intakt og i god stand, men når du fjerner linoleumet, vil du tillate at noen asbest slippes ut i luften, noe som er farlig, så Det er viktig å ordne området riktig slik at du blir trygg. Ifølge Minnesota Department of Health bør du først fjerne alt du kan fra rommet, for eksempel møbler, slik at varene ikke blir forurenset. Deretter dekke og tetning alt du ikke kan fjerne fra rommet med polyetylen og duct tape.

Deretter skal du isolere arbeidsområdet fra resten av hjemmet eller bygningen slik at eventuelle asbest forblir i ett rom. Slå av varme- eller klimaanlegget i bygningen og deksel og tett ventilasjonene med polyetylen og duct tape. Begrense tilgangen til rommet til en døråpning mens du arbeider. Forsegle alle andre dører med polyetylen og duct tape og begrense antall ganger du går inn og ut av arbeidsområdet etter at du har begynt å jobbe.

Kanskje viktigst, beskytt deg selv før du begynner å jobbe. Bruk hansker, inkludert overalls, hansker, gummistøvler, åndedrettsvern og beskyttelsesbriller.

Fjerning

For å begynne å fjerne linoleumet, våt det med vann for å forhindre støv i å slippe ut i luften, Minnesota Department of Helse anbefaler. Deretter kutte den i håndterlige seksjoner rundt 6 inches bred. Med litt mer vann kan du kanskje skille linoleumet bort, men hvis det ikke kommer opp, må du kanskje bruke et kjøpt kjemisk løsemiddel for å svekke limet. Det er OK hvis noen rester forblir bak ; Bare bruk en skrape mens du bruker mer vann for å få det av.

Opprydding

Rengjør riktig etter at du har fjernet asbestbelastet linoleum, er like viktig som forberedelse eller fjerning av den ordentlig. Når du renser opp arbeidsområdet ditt, husk å ikke støv, feie eller støvsuger, beskytter miljøvernet fordi dette vil spre asbeststøv i luften og forurense ditt hjem eller bygg. Den eneste sikre måten å rydde opp rusk er å våte mopp i området, og tørk deretter alle overflater i arbeidsområdet med en fuktig klut for å fjerne støv og rusk.

Plasser linoleumseksjonene og annet rusk i polyetylenfôrede bokser, og tetning dem med kanaltape. Når plassen er ren, fjern forsiktig og kast bort beskyttelsestøyet på samme måte som du har kastet bort linoleumet. Dusj så snart du kan for å sikre at eventuelle rester eller støv som forblir på deg, vaskes bort.

Husk at du kun kan disponere over linoleum som inneholder asbest i deponi som aksepterer asbestholdig avfall , så du kan ringe fremover før du tar med søppelkassene til dumpen. Linoleum som inneholder asbest kan være farlig hvis det ikke håndteres ordentlig fordi innånding av asbestfibre kan forårsake lungekreft, mesotheliom eller asbestose. For å unngå å inhale asbest når du fjerner linoleum, er målet ditt å fjerne det i hele stykker med så lite støv som mulig . Følgende sikkerhetsprosedyrer er avgjørende for helsen din.

Andre artikkelen

Slik bor og trykk metall
Slik legger du opp teppe på et betonggulv
Slik installerer du VCT Gulv
Slik beregner du vindtrykk
Slik lader du et Ni-Cad Power Tool-batteri
Hvordan male Sheetrock
Hvordan få eiendomsrådgivning fra uncle sam
Hvordan henge gipsvegg rundt en garasjeport
Slik installerer du en Dekorativ Tile Backsplash Ridge
Hvordan bygge en dør casing
Italienske Stone Carving Tools
Hvordan lage et kart over innsiden av huset ditt
Tub Refinishing Systems
Bambusgulv mot eik
Typer av banister
Hvordan remodel Bathtubs
Slik sammenligner du inntrekkbare markiseringsbedrifter
Slik kobler du et solpanel til en elektrisk boks
Hvordan installere Residential Solar Power
Hvordan finne en Hardiplank Rep