Bygg Arbeidssted Sikkerhet

Bygg Arbeidssted Sikkerhet 

Styrende myndighet

Regler og forskrifter for byggesikkerhet er skrevet og håndhevet av OSHA, som er under US Department of Labor. Hvis en OSHA-representant opplever et sikkerhetsbrudd på stedet, vil firmaet bli bøtelagt.

Manglende trening

Ansatte som bruker verktøy og utstyr som de ikke har blitt riktig trent til, utgjør en sikkerhetsfare. Altfor ofte vil en arbeidstaker få en oppgave som han ikke har blitt utdannet for rett og slett fordi den rette mannen for jobben ikke er der.

Farer på byggeplasser

Vanlige sikkerhetsproblemer på arbeidsstedet inkluderer fall fra høyder, trenches kollapser, stillas sammenbrudd og elektrisk støt. Manglende bruk av personlig verneutstyr vil også føre til skade.

Misbrukte utstyr

OSHA finner at de fleste sikkerhetsproblemer kommer fra feil bruk av utstyr. Stillas er ikke ordentlig forankret, sikkerhetsbøyler brukes ikke når man arbeider i høyder, sideveggene i utgravningene er ikke ordentlig brakede, og elektriske skader stammer fra feil ledninger eller design.

Andre farer på byggeplasser

Ikke merket gulv- og veggåpninger, sammen med rusk og materialer som er spredt og lagret feil, forårsaker personskader. Når kraner og gaffeltrucken brukes, vil overarbeidede medarbeidere som mister konsentrasjon ofte føre til ulykker. Arbeids- og helsedirektoratet (OSHA) gjennomfører årlig tusenvis av inspeksjoner og innfører regler for byggeprosjekter. Vaktigheten sin lønnet seg i 2008, som viste en nedgang på 20 prosent fra 2007s dødsrate i den private byggebransjen.

Andre artikkelen

Føderale og statlige tilskudd til vedfyring av ovn
Polyuretanskum og dets produkter
Hvor mange ark av kryssfiner å bygge kjøkkenskap?
Hvordan finne Rural Homes i Coventry, Rhode Island
Kan du erstatte seksjoner av laminatgulv?
Hvordan lage en billig stereo hylle
Håndverktøy Verktøy Sikkerhet
Slik fjerner du en gammel linoleumgulv
DIY Gas Log Peis
Slik styrer du et solpanel
Slik installerer du Tile Products
Slik bytter du en knust keramisk veggkledning
Hvordan Crimp Pex Tubing
Hvordan bygge en fliser dusjpanel
Slik legger du til betong- og flaggsteg
Ideer for å legge Vinyl Tile
Hvordan passe tregulv
Korrugerte takpanelinstallasjon
Slik Reface Kabinettbokser
Hva er en Gable Dormer?