Slik Vanntett En Keramisk Dusj

Slik Vanntett En Keramisk Dusj 

1.

Klipp polymembranen til gulvet i dusjen, tørk først den før du installerer den permanent. Tegn dimensjonene på dusjgulvet på membranrullen. Legg til 3 tommer til tre sider for å lage veggene. På den fjerde siden, som møter åpningen av dusjkabinettet, legg til nok ekstra for å gå opp innsiden av dusjdemperen --- vanligvis en 3 tommers høy vegg som holder vannet sprutende ut på badet gulvet --- over toppen av dusjen og ned foran. Hvis du fliser på badet gulvet, legg til en annen 24 tommer til den fjerde siden for å forlenge membranen ut på gulvet. Plassen foran dusørdøren betraktes også som et vått område og bør være vanntett.

2.

Vik og skru opp langs linjene som er trukket på membranen. Brett membranen for å lage hjørnene. Klipp og pass på hvor membranen passerer, over og ned foran dusjdøren.

3.

Påfør det anbefalte limet på alle overflater som membranen kommer til å berøre. Påfør to konsentriske limlinjer rundt omkretsen av dusjgulvet. Sett membranen på plass og glatt ut for å sikre god kontakt med limet. Gni rundt utsiden av dreneringen også. Skjær bort membranen for å avsløre dreneringen etter at klæbemiddelet har tørket.

4.

Kutte to lengder av membran som skal festes til dusjmuren, den ene over den andre, til linje veggene i dusjen. For å måle for membranene, legg et målebånd på veggen utenfor dusjen 6 inches unna døråpningen. Bøy den rundt døråpningen i dusjen og hele innsiden av vegger, deretter tilbake ut motsatt side av døråpningen og 6 tommer ut mot veggen utenfor dusjen. Klipp to identiske lengder på membranen.

5. Legg på lim på alle veggflatene de to delene av membranen berører. Kjør to linjer av caulk lim langs de 3-tommers høye veggene i poly-membran dusjpannen. Legg den første delen av membranen på den horisontale kanten. Plasser den vertikale kanten på utsiden mot veggen ved 6-tommers mark, og trykk den mot veggen, siden av døråpningen og hele innsiden av dusjen. Pass på at den nedre horisontale kanten av membranen ligger langs bunnen av veggen der den møter gulvet. Klipp vertikale spalter i membranen hvor den møter dusjdæmningen for å passe den. Avslutt ved å bringe poly membranen tilbake til motsatt side av døråpningen. Glatt ut membranen for å sikre god kontakt med limet på veggen og limet på dusjen.

6.

Gjenta trinn 5 for den andre delen av membranen. Kjør to linjer med caulk lim langs toppfronten på den første delen av membranen. Legg membranen mot alle veggflater og døråpninger, og sørg for at membranets øverste kant er jevn med overkanten av dusjkabinettet. Glatt membranen mot limet.

De fleste tror at flislegging og fuging vil vanntette innsiden av dusjen, men dette er ikke sant. Tile og fugemasse støter på vann, men de gjør ikke dusj vanntett. Det er hvor klorert polyetylen eller polyvinylkloridmembran kommer til nytte. Disse menneskeskapte produktene er det beste forsvaret mot vanninfiltrering. Din flisinstallasjon kan ha en hårspenningsspresjon på grunn av skifting av huset forårsaket av sesongfrysing og opptining. kan trenge inn i denne sprekk og forårsake skade du ikke kan oppdage i årevis. Vær sikker på at du installerer en vanntett membran.

Andre artikkelen

Slik tar du keramiske fliser ut av badmuren
Hvordan finne ut en entreprenør s forsikring bærer
Slik beregner du kubiske føtter i et rom
Hvordan Grout Rock Fosser
Hvordan reparerer jeg sprukne blokkvegger i kjelleren?
Hvordan bygge en liten låve for barn
Slik installerer du en dusjstang i Sheetrock
Glassfiber vs. Asfalt taktekking
Hvordan å plakk vegger
Slik installerer du tregulv med fliser
Hvordan kutte støping for å passe i hjørnet av et hus
Ideer til en bakgårdsdekk
Hvordan Prime Over Wallpaper Lim
Slik fjerner du flis fra en ryggsprut
Slik sprer du Round Rock Cobblestones
Hvordan designe franske dører
Slik fjerner du betongverktøy
Hvordan klargjør gipset i kjelleren med stående ark
Hvordan male en Trex Deck
Hvordan lage fliser over krakket betong