Enkel installasjon for et Kitchen Backsplash

Enkel installasjon for et Kitchen Backsplash 

Grunnleggende trinn

Bestem hvilket materiale som skal fungere best i kjøkkenet ditt. Metall og fliser er de to mest populære backsplash-materialene, og vinyl blir stadig mer populært. Hensikten med en backsplash er å beskytte veggen mot vann og sprut, så velg et materiale som er vanntett, kan tørkes rent og passer med resten av innredningen.

Når du har bestemt deg for et materiale, det handler bare om å bruke riktig lim (for materialet ditt) og enten feste eller tette det ferdige produktet. I tilfelle av metall, har du ikke engang fugemasse eller tetningsmasse for å håndtere. Den vanskeligste delen av å installere et kjøkkenkrok er å sørge for at utformingen følges ordentlig, og at strømuttak og lysbrytere unngås.

Materialhensyn

Store gulvfliser brukes ikke til kjøkkenplater. Hvis du bestemmer deg for fliser, vil du jobbe med mosaikk eller grensefliser. Når du arbeider med dekorative og små fliser, bruk de mesh-støttede fliserne som er tilgjengelige i hjemmet forbedringsbutikker. Disse rutene kommer ofte i 1-til-1 fotfirkanter. De er raske og enkle å installere fordi de er pre-spaced. Maskestøtten kan legge til støtte og stabilitet for limbindingen.

Maskens bakside kan enkelt klippes med saks. Bare kutt ut hull for å imøtekomme lysarmaturer og stikkontakter. Du kan også kutte flisen i striper eller mindre firkanter og blande og matche for å skape egendefinerte mønstre.

Metal er det andre populære backsplash-materialet, og installasjonen er enda enklere. Metallfolie limes rett og slett direkte på veggen ved hjelp av spesialmetall lim. Hvis du installerer et metallplugg, kan det være lurt å installere en tynn kryssfinerbacking på veggen først. Dette vil tjene som støtte for metallet og vil gi et jevnt ferdig produkt.

Enten du installerer fliser eller metall, bruk riktig lim, følg produsentens anvisninger for fuging eller tetting, og husk å kutte hull for stikkontakter og lyskrytere når du jobber med ark. Installere et kjøkken backsplash kan være et enkelt helg hjemme forbedring prosjekt. Forutsatt at veggen bak ryggplaten kan støtte vekten av metall eller fliser, bør du ikke ha for mange problemer med installasjonen. Det er ikke en komplisert prosess, men du vil sannsynligvis ikke endre backsplash ofte. Tenk deg derfor inn i designet før du begynner.

Andre artikkelen

Hus Siding Verktøy
Gjør det selv Travertin på Cement
Slik løser du et hull i tørrvegg
Slik installerer du tregulv
Hvordan bygge en bærbar stikkontakt
Slik bruker du Board u0026 Batten Cedar
Slik planlegger du en loggside
Hvordan bygge en benk for et oppholdsrom
Florida Building Code for Risers
Slik installerer du Formica
Slik installerer du gulv rundt en toalettflens
Slik installerer du Sheetrock riktig
Tips om å hente en betongplate
Instruksjoner for installasjon av keramisk fliser
Bygningskoder for gasspeiser
Hvordan lage en teppe søm
Cedar Closet Tips
Slik løser du en løse trappestasjon
DIY Kjøkkenteller
Hva er fordelene med Energy Star Doors?