Slik isolerer du en loft uten å fjerne gulv

Slik isolerer du en loft uten å fjerne gulv 

Forberedelse

1.

Kontroller loftet forsegling for vann merker. Dette er et tegn på at taket har lekkasjer eller at fuktighet er oppbygget på loftet. Reparasjoner bør gjøres før installasjon av isolasjon. Våtisolering er ikke effektiv og kan faktisk forårsake skade. Hvis det ikke oppdages lekkasjer, er problemet utilstrekkelig ventilasjon som forårsaker fuktighet å bygge opp på loftet. Mer ventilasjon må legges til.

Installer blokkering for å opprettholde klaring rundt lys, avtrekksvifter, skorsteinen eller noe annet som kan forårsake brann. Isolasjon bør holdes tilbake tre tommer fra disse armaturene, med mindre de er vurdert Isolasjonskontakt (IC).

3.

Seal all luftlekkasje fra huset til loftet. Disse oppstår vanligvis rundt lys, avtrekksvifter, skorsteinen og loftet. Små hull kan fylles med caulking, for større hull bruker flytende skum-i-en-boks. Store hull vil bli dekket med gips eller kryssfiner. For å forsegle skorsteiner, bruk aluminiumsplater og høytemperatur silikon caulk.

4.

Bestem typen og mengden isolasjon som skal legges til og hvor den blir lagt til. Hvis det allerede er isolasjon, kan du legge til mer over det hvis det er nødvendig. Fiberglass bates eller blåst i cellulose brukes vanligvis. Hvis plassen er inne i et gulv eller vegg blåst i cellulose vil være nødvendig, Hvis plassen er åpen kan eter brukes. Bestem den minste R-verdien som er nødvendig for ditt hjem for hvor mye isolasjon som skal installeres. Dette er avhengig av klimaet du bor i, så sjekk med hjemmebevakningsbutikken din.

Installasjon

1.

Installer baffles i områder hvor isolasjon vil forstyrre ventilasjon. Vedlikehold av riktig ventilasjon er viktig for å opprettholde takets tilstand.

2.

Siden det er et tregulv på loftet, som ikke fjernes, må isolasjon bli blåst inn i mellomrom mellom gulvbjelker. Dette vil innebære kjedelige hull langs kantene på loftet. Gulvbrettene vil være vinkelrett på bjelkene, så kanten med lengden på gulvbrettene er hvor hullene vil bli kjedelig. Et hull er nødvendig for hvert rom. Mål ti tommer fra enden av gulvbrettet for å bore det første hullet, så bor hull hvert seksten tommer langs gulvbrettet til du kommer til enden. Hvor monteringsutstyr er installert, må du også bore et hull på motsatt side av gulvet for å fylle rommet forbi fixturen.

3.

Kjør blåserslangen opp i ditt loft. Du trenger en hjelper for å laste isolasjonen til blåseren. Blås isolasjonen inn i mellomrom mellom takbjelker gjennom hullene i gulvet.

4.

Fyll hullene med plastved (hvis ønskelig) og sand plastvedet til glatt.
Du har fullført isolerende loftet uten å fjerne gulvet.

Det er viktig at loftet i hjemmet ditt er riktig isolert for å opprettholde varme om vinteren og kjølighet om sommeren. Riktig isolerende loftet ditt vil bidra til å kontrollere oppvarming og kjølingskostnader, fordi isolasjonen vil øke oppvarming og kjøling effektivitet. Isolering av loftet uten å fjerne gulvbelegget vil forbedre termisk ytelse på loftet mens du opprettholder brukbarheten av gulvet. Prosessen vil innebære å fylle det hule området mellom bjelkene og undersiden av gulvet med innblåset cellulosefiberisolasjon.

Andre artikkelen

Betong Gulv Finishing Alternativer
Kan jeg bruke en PVC-kulventil i en avfallslinje?
Liste over overvåkingsprogramvare for solenergi
Ceiling Material Ideas
Hvordan lager jeg en peismantel?
Solvarmealternativer for solenergi
Hvordan beregne produsert hjemmekostnad
Blokkbindertyper
Architectural Patio Roof Truss Ideas
Hvordan lage en to bil garasje i en fire bil
Slik installerer du Linoleum selv
Polert Betong Gulv Ulemper
Definer Thatched Roof
Hvordan installere Sidewalk Lighting
Hvordan tegne en Mosaic Backsplash
DIY Countertop Kontakt Cement
Slik håndterer du et 4x8 ark av kryssfiner
Hvordan kutte en laminat benkeplate for fjerning
Hvilken side burde hengslene være på når du installerer en ytterdør?
DIY Betongoverleggstips