Slik bruker du to forskjellige fargestoffer i kjøkkenskap

Slik bruker du to forskjellige fargestoffer i kjøkkenskap 

1.

Fjern all maskinvare fra dørene og skuffene. Legg maskinvaren på en flat overflate dekket av plast eller avis for å unngå skade.

2.

Strip eventuelle eksisterende flekker eller maling av skapene. Dette kan gjøres med en kjemisk stripper eller sander. Ta deg tid til å fjerne alle rester for å sikre et godt utført prosjekt.

3.

Bestem de områdene hvor du vil bruke flekkene. Hvis det er spor eller innrykk på forsiden av dørene og skuffene, er det enklest å bruke dem som guider for et totonet utseende. For eksempel, hvis det er hevede diamantpaneler i midten av skapdørene dine, kan du flekke dem en annen farge.

4.

Grav dine egne design inn i dørene og skuffene for virkelig tilpasset kabinett. Graveringsverktøy og designstensiler finnes i enhver håndverksbutikk. Øv på andre stykker av tre først til du får tak i det.

5.

Tape av de områdene der mørkere flekken skal påføres. Påfør lysere farge først, bruk lette, jevne streker som går med trekornet. Avhengig av type flekk og tre, kan det hende du trenger flere strøk for å dekke den.

6. Ta av båndet og la det tørke i 24 timer. Tape av det allerede fargede området og bruk den mørkere flekken på samme måte og retning som den lettere.

7. Bruk en liten børste for å komme inn i noen små graveringer eller spor som må røres opp med den valgte fargen. Benytt anledningen til å bli virkelig kreativ med det totonede utseendet. For eksempel, hvis utsiden av dørene er mørkt tre og innsiden av panelet er lett med graveringer, plett graveringene i mørkere nyanse.

8.

Seal det farget tre med polyuretan eller annen treforsegler. Beskytt hardt arbeid slik at du kan nyte det i årene som kommer.

Legg til visuell interesse for ditt kjøkken remodeling prosjekt ved å bruke to forskjellige farger av flekk til skap, i stedet for bare en. To flekker vil samle to forskjellige typer tre, for eksempel i et eldre hjem hvor du vil beholde de originale lister, men vil også innlemme en lysere eller mørkere trefarve også. Å ha to flekkfarger gir deg muligheten til å blande og matche andre møbler, for eksempel bord og stoler i et spisekjøkken eller i andre områder av ditt hjem hvis du har en åpen planløsning hvor kjøkkenet er en del av en stor stue rom.

Andre artikkelen

Ideer til et interiør kjøkken remodel
Hvordan bygge et hus i nærheten av våtmarker
Hvordan kutte flis med hullsag
Verktøy som trengs for å bygge et dekk
Kostnadene for å ombygge et kjøkken
Hvordan å pusse betong murstein
Hvordan Kutte Siding
Veibeskrivelse for å bygge en 10-til-12 lagringsstasjon
Hvordan lage et Solar Storage-batteri
Eksempler på Grout for Tile Floors
Slik installerer du Trim Over My Kitchen Cabinets
Hvorfor er betongvegger en god isolator?
Slik installerer du et gipsloft
City of San Francisco Deck Building Codes
Slik fjerner du en gammel Tub Surround
Moderne metoder for rørmontering
Hva skal jeg gjøre om støyende leire i en takvifte?
Slik installerer du Vinyl Wall Covering
Hvordan lage en betong uteplass
Slik installerer du utendørs plastskodder