Slik installerer du en bjelke ved hjelp av glattehengere

Slik installerer du en bjelke ved hjelp av glattehengere 

1.

Bestem antall strålebjelker som trengs for gulvet. Bjelker er plassert 16 inches fra hverandre langs rammen. Finn midten av rammebrettet og merk det som stedet for den første bjelken.

2.

Flytt ut fra midtpunktet mot kantene, merker hver 16 tommers spenning . Hvis den siste bjelken ikke vil være nøyaktig den nødvendige 16 tommer, finn du midtpunktet mellom den andre til den siste og enden og merker midten av det spekteret.

3.

Plasser bjelkehengeren over rammebrettet slik at 90-graders flikhøyde ligger over bordet. Disse bidrar til å holde hengeren rett på brettet mens du spiker den inn.

4.

Koble bjelkehengerene til rammebordene med 3 1/2-tommers innrammede negler. Lang negler kjører jevnt, og i motsetning til dekkskruer gir mer styrke på bånd og er mindre tilbøyelige til å snappe.

Slip bjelken inn i bjelkehengene uten å slippe den på plass og bøyer rammen. Firkant strålen med rammen, og bruk shims for å stramme bjelken i hengeren. Kjør 2-tommers innramning av negler gjennom hullene i bøylene og inn i bjelken for å sikre dem sammen tett.

Tips og advarsler

 • Bruk riktig bjelke Henger for størrelsen på strålen du monterer. Ikke prøv å tvinge den til en mindre henger eller overshim til en større.
 • Fyll alle nagelhullene i hengerne for å sikre at bjelken er ordentlig sikret.
 • Don ' ikke kutte, omforme eller på noen måte endre hengeren til å fungere på en måte den ikke var laget for. Dette kan føre til sikkerhetsproblemer.
 • Bruk øyevern og hansker når du arbeider med et stort trebyggingsprosjekt.
 • Joist-kleshengere gjør konstruksjonen av et solid og pålitelig gulv en enkel og rask prosess. Klippt tre er naturlig utsatt for krymping, uttørking, vridning og vridning som kan føre til at flere tradisjonelt bundet bjelker svekkes eller trekkes fri over tid. Disse metallfabrikkene gjør at trebjelker kan glide på plass og være forankret med innrammingsspiker av nesten alle, uavhengig av konstruksjonskunnskap. Når de installeres på riktig måte, vil de gjøre bjelkene sterkere enn bare spikede trebjelker.

  Andre artikkelen

  Slik konverterer du huset til solen
  Slik installerer du DuraCeramic Tile av Congoleum
  Gjør det selv Wood Buildings
  Hvordan Beregne Diameter av Wire
  Hvordan fungerer en GFI-kretsbryter?
  Slik isolerer du en stablett
  Hvordan å resirkulere solpaneler
  Hvordan sjekke nøyaktigheten av et boble nivå
  Green Building Grants i Massachusetts
  Hvordan estimere kostnaden for Butcher Block countertops
  DIY: CFL Lighting
  Marble Gulv Tips
  Hvordan ramme en vegg i stålpinner
  Hvordan klippe og installere støping
  DIY Betong Finishing
  Slate Tile Bathroom Ideas
  Hvor brannbestandig er Adobe Construction?
  Soloppvarming Residential gjennombrudd
  Slik filtrerer luftkondisjoneringsventiler
  Gjør det selv: Laminat benkeplater til Corian benkeplater