Slik fliser du på kjøkkengulvet

Slik fliser du på kjøkkengulvet 

1.

Velge fliser

For å starte, må du velge fliser som du vil bruke. Du kan bli overrasket med antall forskjellige valg når du gjør dette. Fliser kan komme i forskjellige størrelser, farger, teksturer, materialer og overflater. Det er tider at du kan støte på fliser med ulike størrelser. Dette er gjort med vilje av bedrifter, slik at du må kjøpe ekstra.

Å velge en flis er svært avhengig av deg. Det kan også avhenge av hvordan du vil at rommet skal være og over alt design og følelse av rommet.

2.

Målinger og beregninger

Du må også måle gulvområdet ditt. Du må også overveie om du vil at flisene skal gå under alle slags innretninger og enheter. Generelt er det bedre hvis du fliser under beslagene. Dette skyldes at hvis du måtte flytte apparater i fremtiden, som et kjøleskap, trenger du ikke å løfte det opp over kanten av de nye fliser.

Når du har valgt hva slags type flis du vil bruke, må du gjøre noen beregninger. Du må få gulvets bredde og dele den med bredden på en flis. Dette er å vite antall komplette rader som du har. Dette kan også hjelpe deg med å bestemme den optimale veggkanten for å plassere dine kuttfliser mot.

3.

Søknad

Etter å ha gjort matte, kan du nå begynne å bruke fliser på gulvet. Sørg for at du har en jevn dekning av lim som er plassert på undergulvet. Typen av lim som skal brukes, vil avhenge av undergulvet eller overflaten du er flislagt. Hvis det er et betonggulv, kan du bruke et hurtigtegnslim. Men vær sikker på at Du sprer ikke for mye av blandingen på en gang, siden den kan stille så fort som 30 minutter.

Hvis det er en undergulv av tre, trenger du et fleksibelt klebemiddel. Du kan vite om et lim hvis det er fleksibelt hvis det er skrevet på posen eller karet. Hvis du har skifer, må du bruke grå lim. Hvis du vil ha marmor, trenger du et hvitt lim. Dette er slik at det ikke kommer noen farge fra un derside ville bløde og ødelegge designet ditt.

Forsterkning

Når du er ferdig, fester du fliser på gulvet, og etter at du har tillatt nok Tid for å tørke, så må du gjøre noe grouting. Hvis du har naturlige fliser, som marmor, skifer, kalkstein, granitt, travertin og porselen, må du forsegle dem først før du kan grout dem. Du må bruke en spesialisert impregnering sealer slik at de vil være vanntette og kan være mer motstandsdyktig mot smuss og flekker.

Bland opp fugemasse og bruk den med en fugemasseflate til flisene dine. Prøv å jobbe over hullene til de 'er ferdige'. Hvis du har hvite marmorfliser, må du bruke en hvit fugemasse i stedet for grå siden den grå typen kan flekke marmor.

For å fullføre, tørk ut overflødig fugemasse som bukker ut fra flisene dine bruker en svamp. Bruk også en grout etterbehandler eller fingeren til å glatte ut grout linjene. Etter dette, stå tilbake, slapp av og slapp av mens du venter på at ditt arbeid tørker opp!

Flislegging er en jobb som folk flest heller ikke vil lære å gjøre, siden det kan være skummelt at du gjør noen feil i prosessen. Men det er faktisk mye lettere enn det mange tror. Faktisk kan det spare deg for en masse penger kontrast til å ansette en profesjonell for jobben. Så lenge du vet hva du gjør og ikke, er denne oppgaven en no-brainer for deg.

Andre artikkelen

Hvordan bygge tre trinn
Hvordan kutte 316L rustfritt stål
Door Jamb Trim Installasjonstips
Slik rengjør du en Oak Wood Door med en Refinishing Strip
DIY Awning Design
Hvordan lage et vaskerom
Slik avinstallerer eller fjerner du en servantskap
Hvordan installerer jeg en Werner Attic Ladder?
Slik fjerner du Berber Loopteppe fra Betong
Hva er en OSB?
DIY: Installer tregulv
Slik installerer du 2X2 fliser i dusjen
DIY Installasjon av marmorfliser
Typer av gulvstøping
Installasjon av to lysbrytere i en boks
Hvordan nyte Cleveland s Nautica Queen
Behandlet Wood u0026 Skin Hives
Problemer med walk-in badekar
Gjør det selv Porch Planer
DIY geotermisk varmeanlegg