Retrofit Home Insulation Ideas

Retrofit Home Insulation Ideas  En forbedring av hjemmet ditt som kan øke ditt hjems energieffektivitet og gi deg betydelige besparelser, er å ettermontere hjemmet ditt med isolasjon. Isolering av hjemmet ditt vil bidra til å forsinke innflytelsen fra hjemmet ditt. Dette gjør at du kan holde hjemme varmere om vinteren og kjøligere om sommeren ved å redusere mengden arbeid som varme- og kjøleenheter må utføre for å varme eller kjøle hjemmet ditt.

Cellulose

Cellulose er laget av riflet avis eller lignende produkter. betraktes som en bærekraftig og grønn isolasjon fordi den ofte er produsert fra resirkulert avis som har blitt behandlet med borater for å gjøre det bugsikkert og brannhemmende. Cellulose kan påføres i loft og mellom veggene i et hjem med en blåser, noe som gjør det til en Enkel isolasjon for å legge til et allerede stående hjem. Men det vil ikke fylle hull og ujevne sprekker jevnt, så det er ofte ikke god dekning rundt strømuttak eller lysbrytere som er typiske områder for indre luft for å unnslippe. I tillegg kommer betydelige støvpartikler i luften i applikasjonsprosessen, slik at støvmasker må brukes.

Glassfiber

Glassfiberisolering spinnes, som bomullsstoff, fra overopphetede sandpartikler. Den vanligste formen på isolasjonen blir deretter støttet med papir og kuttet i strimler. Typisk glassfiber er festet til vegger ved å fjerne vinkelen og plassere glassfiberplaten mellom veggpinnene. På loftet kan glassfiber rulles inn i strimler mellom takkrokene. For ekstra isolasjon, kan glassfiber brukes i lag. Den eneste begrensende faktoren for glassfiberisolasjon er mengden vekt en vegg eller taket ditt kan opprettholde. Fiberglassfibre kan også blåses inn som cellulose. Imidlertid er riktig teknikk nødvendig for riktig dekning. Fiberglass som er blåst, har også problemer med dekning og støv. Glassfiber er en hudirriterende for noen.

Cementitisk skum

Cementitisk skum er en magnesiumbasert isolasjon laget av sjøvann. Skummet sprøytes på, i stedet for å bli blåst inn. Dette er den mest populære og mest praktiske form for isolasjon for ettermontering, fordi den vil fungere rundt hindringer. Cementitisk skum krympes ikke, utvides eller løses. Det er dyrere enn cellulose eller glassfiber, men det er ingen støvpartikler som unnslipper i luften under søknadsprosessen.

Andre artikkelen

Riktig Fix for Stomped Drywall Ceiling Cracks
Typer av rustfritt stål bolter
Instruksjoner for installering av en deadbolt
Verktøy for målehøyde
Betyr Cedar Degvek?
Hvordan lage en treplate rack
Slik installerer du kjøkkendørknappene
Slik samler du regn fra et bygg uten gutter
Hvorfor takmaterialer er bølgete
Hvordan kutte skjemaer for å lage sementstrinn
Slik installerer du bambuslimgulv
Slik åpner du en kjøkkenforsyningsbutikk
Slik legger du til vann til betong
Slik installerer du stående sømkopertak
Hva er prisen på et nytt tak?
Hvordan få det beste budet for et byggeprosjekt
Slik bytter du en blad på en mitsag
Hvordan figurere kvadratfot med vekt
Bygg koder for en terrasse
Slik installerer du en hjemme dusj