Måter å remodel et lite bad

Måter å remodel et lite bad  Ved ombygging av et lite bad er det endelige målet å få rommet til å virke større enn det er, noe som vil resultere i en mer behagelig badeopplevelse. Du kan oppnå dette uten å faktisk utvide rommet, utføre noe rotete byggearbeid eller dele med store mengder penger.

Lys rommet

Alle elementer i et lite bad kan gjøres lettere og lysere for å gjøre rommet vises mer romslig. Smart belysning skaper en illusjon av plass på badet ditt; gå til små innfelte lys eller veggskinner som ikke tar opp noen gulv eller tellerrom. Hvis du har et større budsjett, vil et takvindu eller et større vindu også gi mer lys inn i rommet. På samme måte er det riktige valget av vegg dekorasjon kan åpne opp plassen. Velg hvitt eller kremmaling eller tapet som er overveiende hvit eller krem, hvilket mønster som helst skal være luftig, subtil og lys, unngå levende farger.


< Du kan også lyse opp et lite bad ved å ombygge taket, gi illusjonen av høyde ved å male et gitter eller støpe rundt takkanten, malt i samme farge som hoveddelen av taket. Lys gulvet med lysfliser eller laminat , hvis budsjettet ditt ikke strekker seg til et nytt gulv, må du investere i en stor teppe i en blek farge som dekker så mye av det mørke gulvet som mulig.

Downsize Fixtures

Bytt ut eksisterende badearmaturer for mer kompakt design for å maksimere det lille rommet. Et stort servantskap tar opp mye gulvplass under vasken; Bytt den ut med en mindre piedestalvaske for raskt å frigjøre plass. Finn alternativ oppbevaringsplass for varene fra servantskapet ditt, for eksempel veggmonterte hyller eller stabbare esker eller kurver som tar opp mindre plass i hjørnet på badet. Ta bort en dusjdør og sett opp et dusjgardin i stedet, som du kan skyve til en side når den ikke er i bruk - en annen enkel måte å gjøre rommet til å virke større.

Eliminere Clutter

Ved å kvitte seg med noe På badet ditt, det er ikke helt nødvendig, vil du oppnå et renere, friskere utseende. Hold bare det du trenger på badet ditt, du må bare ha to håndklær i stedet for en bunke med flere håndklær. Hvis du har mange dekorative bilder på veggene, bytt ut disse til et stort stykke for å få veggene til å virke større og gi et interessant fokuspunkt i rommet.

Andre artikkelen

Stil av glass til dusjkabinett
Slik installerer du rørledningen for et badekar med enkeltseng
Ceiling Ideas for en ferdig kjeller
Hvordan Betong en eksisterende countertop
Slik installerer du Allure Trafficmaster
Hvordan skjære med en Dremel Drill
Slik installerer du en dampbarriere under et betonggulv
De beste byggverktøyene
Wallboard Vs. gips
Hvordan bygge steinvegger
Typer Interlocking Gummi Gulvfliser
Mudroom Floor Ideas
Gym Gulv Alternativer
Slik fjerner du glassfiber fra en trekano
Hvordan lage lett betong
DIY Planer for å lage Porch Rails
Roofing Center Home Exterior Ideas
Hvordan kutte en sirkel i taket for innfelt belysning
Slik Level The Floor for Carpet Installasjon
Slik installerer du VCT Gulv